Városlista
2021. december 2, csütörtök - Melinda

Hírek

2011. Szeptember 17. 07:53, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Hatalmas reklámot adott Budapestnek a legendás rocksztár

Hatalmas reklámot adott Budapestnek a legendás rocksztár

Alice Cooper ingyen reklámozta Budapestet. A legendás rocksztár a Fox News Startraveller című műsorában beszélt arról, hogy mindenkinek érdemes lenne ellátogatni a magyar fővárosba.

- Sok jó hely van Európában, de Budapest az a város, amit nem szabad kihagyni senkinek sem. A feleségem azt mondja, romantikusabb, mint Párizs. Van valami Budapestben, ami nagyon rokonszenvessé teszi - mondja Alice Cooper.

A rockert teljesen elvarázsolta fővárosunk, állítása szerint a nyáresti dunai hajózásnál kevés romantikusabb dolog van, ráadásul nagyon szerette a kanyargós, macskaköves utcákat. Cooper egyébként még azt is tudta, hogy a főváros két részből áll, Budából és Pestből, köztük pedig a Duna folyik - írja az Új Ász..

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 02. 18:02, csütörtök | Bulvár

Bejelentették a VOLT Fesztivál első sztárfellépőit

A Muse, a Killers, a Sum41, a Bring Me the Horizon és Yungblud is fellép a jövő évi Telekom VOLT Fesztiválon, amelyet 2022. június 21. és 25. között rendeznek meg Sopronban.

2021. December 02. 08:00, csütörtök | Bulvár

Presser Gábor nyilvános főpróbát tart 2022-es koncertjei előtt

Nyilvános főpróbát tart jövő tavaszi koncertjei előtt Presser Gábor. A zeneszerző, billentyűs, énekes 2022. március 12-én délután is várja a közönséget a Budapest Kongresszusi Központba.

2021. December 01. 16:08, szerda | Bulvár

Beatles-könyv jelent meg az angol kiadással egy időben

Get Back címmel az eredeti angol kiadással egy időben magyarul is megjelent a Beatles együttes utoljára kiadott lemezének készítését megörökítő könyv, amelyet szombaton Egerben mutatnak be.

2021. November 30. 10:24, kedd | Bulvár

Magyarország és a világűr címmel jelent meg kötet a magyar űrkutatásról

A magyar űrkutatás és űrtevékenység több évtizedes múltját és jelenét mutatja be a Magyarország és a világűr című kötet, amely több mint hetven szakértő anyaga alapján készült.