Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. December 20. 09:57, péntek | Kék hírek
Forrás: mti - illusztráció: police.hu

Halálra késelte az idős zagyvarékasi asszonyt, vádat emeltek

Halálra késelte az idős zagyvarékasi asszonyt, vádat emeltek

Vádat emelt a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség azzal a férfival szemben, aki tavaly nyáron több késszúrással megölt egy idős asszonyt Zagyvarékason - közölte a vádhatóság pénteken az MTI-vel.

A közleményben azt írták: arra az esetre, ha a vádlott a bíróság előkészítő ülésén beismeri a bűncselekményt, az ügyészség 14 év 3 hónap fegyházbüntetés kiszabását indítványozta.

A vádirat szerint a férfi bódító szerek fogyasztása miatt többször konfliktusba került a szüleivel, emiatt tavaly több éjszakát töltött az utcán és egy elhagyatott házban. Ha a szer hatása alatt állt, gyakran Zagyvarékas utcáit rótta. 2018. július elsején este így jutott el a 83 éves asszony házához, amelynek kerítésén egy almaárusításról szóló felhívás volt kifüggesztve.

A férfi almavásárlás céljából becsengetett a sértetthez, aki beengedte. A házban azonban ismeretlen okból konfliktusba kerültek egymással, erre a férfi kést ragadott és többször megszúrta az asszonyt. Az idős nő a szúrások következtében a helyszínen meghalt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.