Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Május 13. 07:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Ügyvédjének írt könyörgő levelet Damu Roland

Ügyvédjének írt könyörgő levelet Damu Roland

Rendületlenül ártatlannak vallja magát a négy és fél éves börtönbüntetését töltő egykori sorozatsztár.

Míg gyógyszerezik, nem dolgozhat, így pénze sincs telefonálni, ezért levélben meséli el édesapjának és a pótapjaként emlegetett ügyvédjének, hogyan telnek szomorú mindennapjai a hűvösön.

- Csütörtökön kaptam tőle egy háromoldalas levelet. A körülményekhez képest fizikailag jól van, de lelkileg érthető módon nagyon nehezen viseli, hogy megfosztották a szabadságától. A volt barátnőjének eljegyzéséről szóló híreket úgy kommentálta a levélben, hogy a koporsóján táncolnak. Azt is írta, hogy a cellatársa, akivel másodmagával raboskodik, előre megjósolta a Jucikával történteket - mesélte dr. Ruttner György, aki az Új Ásznak részleteket is idézett Damu leveléből.

"Sokat gondolkodtam, mire rájöttem a megoldásra, hogy Judit miért mondja a sajtónak, hogy megpofoztam. Azért, mert ő és az anyukája kilátástalan helyzetben vannak az albérletet és a költözködést illetően, és tőlem várták a segítséget. De később kaptam meg a fizetésemet, így nem tudtam odaadni. Soha nem bántottam Juditot, nagyon csalódott vagyok, rettenetesen fáj! A másik ok pedig az lehet, hogy a kórházban megismerkedtem Edinával" - zárta az ügyvéd Damu sorainak idézését.

- Azt mondja, megpróbál erős maradni, de ő sincs acélból. Ezt írta a levele végén: "Kérem, vigyen ki a börtönből, mert így ártatlanul minden perc nehéz!" - idézte dr. Ruttner, hozztéve: Roland édesapja már számolja a napokat, hiszen a jövő héten először meglátogathatja a fiát Tiszalökön.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára