Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2015. Szeptember 11. 10:20, péntek | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Győrfi Pál: Gyerekeimért bármire képes vagyok!

Győrfi Pál: Gyerekeimért bármire képes vagyok!

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője soha nem tervezgette, hogy megnősül, és nagy családja lesz. Ehhez képest Győrfi Pál négy gyermek büszke édesapja.

"Az az igazság, hogy én szingliként is kifejezetten jól éreztem magam. Ám megismerkedtem Dani - a legnagyobb csemetém - anyukájával és ajándéknak tekintettem, hogy a fiam megszületett. Aztán összejöttem Adriennel, aki három csodálatos gyerekkel ajándékozott meg engem" - meséli Győrfi Pál, akinek szinte egy perc szabadideje sincs.

Így Ádámmal, Alizzal és Lillával töltött minden perc ajándék a szóvívő számára. Amikor egy hétre sikerül szabadságra mennie, próbál a munkát háttérbe szorítva a gyerekeivel játszani. Ilyenkor szívesen mozdulnak ki a városból olyan helyre, ahol a gyerekek jól érzik magukat.

„Szeretem a friss erdei levegőt, szeretek sportolni és arra nevelem a gyerekeimet is, hogy a mozgás központi szerepet játsszon az életükben. Idén a nyár utolsó napjait tudtam egy kicsit a családommal tölteni. Először Adrival utaztam el pár napra Isztambulba, majd pedig a gyerekekkel közösen látogattunk el az afrikai Bambara Hotelbe Felsőtárkányba.”- meséli Győrfi Pál. – az, hogy a szálloda a Bükkben található és mellette még egy igazi rejtélypark is elterül nagyon felkeltette a gyerekeim érdeklődését. Ádi fiam egész nap majmokat keresett a parkban, amit azonnal jelölt a papíron és büszkén jelezte, hogy majdnem minden feladványt megoldott. – emlékszik Győrfi a Rejtélyparkos élményeikre.

„Három kisgyerekkel mindent meg kell előre tervezni – veszi át a szót Adrienn – szerencsére nincs nagy korkülönbség a gyerekek között, így ugyanaz a taktika bejön mindegyiknél.” – nevet.- Lilla most kerül be egy mini csoportba, Aliz középsős, Ádi pedig jövőre már iskolába megy, így ez volt az utolsó év, amikor mi akkor mentünk pihenni, amikor másnak kezdődött az iskola.”

Győrfi Pál kisfia imádja a focit, Alíz a csajos dolgok iránt érdeklődik, Lilla pedig igazi kis felfedező, aki nem fél semmitől. A szálloda nagy barlangmedencéjében és a dzsungel játszóházban úgy sétált végig a kötél létrán és csúszdán, mintha mindig ezt tette volna.

„Mindent szakmámhoz híven azonnal biztonsági szempontból közelítek meg. A Bambarában viszont nem volt olyan pont, ahová ne mertem volna beengedni a gyerekeimet. Lilla nagy meglepetés volt a számunkra, nem gondoltam volna, hogy alig két évesen mindenféle segítség nélkül mászik a játszóház kötelein. – mondja a büszke apuka –egyedül Bizsuval az óriás szurikátával nem barátkozott meg, viszont Boubou nagy kedvence lett, aki még dobolni is megtanította.”

Győrfi Pál, bár telefonjától teljesen nem tudott megválni a szállodában, azért igyekezett mindent kipróbálni, és még élvezte is. Az pedig, hogy a gyerekei csillogó szemét látta, mindennél többet ért neki.

Címkék: győrfi pál

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban