Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Szeptember 02. 08:01, szerda | Bulvár
Forrás: mti

Gyermekkönyvet írt Channing Tatum

Gyermekkönyvet írt Channing Tatum

Gyerekeknek szóló képeskönyvet írt Channing Tatum. A hollywoodi filmsztár jövő tavasszal megjelenő könyvét hétéves kislányának dedikálta - számolt be róla a The Hollywood Reporter.

A színész hétfőn Instagramján jelentette be, hogy május 4-én jelenik meg első, The One and Only Sparkella című képeskönyve.

Mint írta, a karantén alatt sok időt töltött hétéves kislányával és a bezártság alatt felfedezte, hogy benne is él egy gyermek. Erről a gyermekről írt könyvet a lányának.

A könyv főhőse Ella, akit első iskolai napján kicsúfolnak, mert szereti a csillogó dolgokat. Ella papája arra bíztatja a kislányt, hogy ne törődjön azzal, amit mások szólnak, vállalja önmagát, hordja a diszkós cipőit, a csillogós hátizsákját és szalagjait.

A színész kislányának, Everlynek dedikálta a könyvet, akinek édesanyja volt felesége, Jenna Dewan színésznő.

A könyvet Kim Barnes illusztrálta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára