Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Január 22. 14:41, péntek | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: mueller.co.hu

Gyerekeknek szánt termékeket hívott vissza az egyik áruházlánc

Gyerekeknek szánt termékeket hívott vissza az egyik áruházlánc

Idegenanyag lehetséges jelenléte miatt gyerekeknek szánt Milupa müzlit és zabkását hívott vissza a forgalmazó, a Müller üzletlánc - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) pénteken az MTI-vel.

A üzletlánc honlapján megjelent tájékoztatás szerint a 400 grammos kiszerelésű Milupa gyümölcsös müzli gyerekeknek, a Milupa müzli gyerekeknek, a Milupa zabkása gyerekeknek almaszár darabot tartalmazhat, amely fulladásveszélyt okozhat.

A Nébih közölte: a Müller a honlapján és az üzleteiben a vásárlók tájékoztatására felhívást helyezett ki. A hivatal kéri, hogy a visszahívásban érintett termékeket ne fogyasszák el, azok bármelyik Müller üzletbe visszavihetők, a termék árát blokk nélkül is visszatérítik.

A visszahívott termékeket a fogyasztók a Nébih és a Müller honlapján elérhető gyártási számok és minőségmegőrzési idők alapján azonosíthatják be.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.