Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2012. Május 05. 14:09, szombat | Kék hírek
Forrás: STOP / MTI

Gyalogosokat sodort el egy karambolozó autó Szentendrén

Gyalogosokat sodort el egy karambolozó autó Szentendrén

Karambolozó autó sodort el Szentendrén egy idős nőt és egy gyermeket, mindketten könnyebb sérüléseket szenvedtek a Pilisszentlászlói úton péntek délután történt balesetben - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta, hogy a Szentendre belterületén lévő utcában eddig ismeretlen okból két szemből jövő autó ütközött össze. Az egyik jármű lesodródott az útról, és elütött egy arra haladó idős nőt, valamint egy gyermeket; mindketten könnyebb sérüléseket szenvedtek. Az autókban senki sem sérült meg - tette hozzá a szóvivő.

A rendőrség a helyszínelés befejezéséig teljes szélességében lezárta az érintett útszakaszt, a forgalmat a környékbeli utcákra terelik - közölte Beluzsárné Belicza Andrea.

MTI / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.