Városlista
2021. január 26, kedd - Vanda

Hírek

2011. Augusztus 23. 07:29, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Úgy nyelte a kokaint, mint kacsa a nokedlit

Úgy nyelte a kokaint, mint kacsa a nokedlit

Nyolc és fél millió forintot érő kokaint nyelt le kapszulákban az a férfi, akit a napokban fogtak el a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) munkatársai. A drogfutár megbízóit - két nigériai állampolgárt - is elfogták a rendőrök.

A magyar férfit augusztus 15-én fogták el az NNI drognyomozói Budapest területén. A férfi 56 darab kokainnal teli kapszulát nyelt le. A kábítószer értéke eléri a 8 és fél millió forintot. A rendőrök megtalálták a drogfutár megbízóit is. A Magyarországon élő két nigériait is elfogták, s őrizetbe vették. A nyomozás adatai szerint a nigériaiak biztosították az élő drogszállítmány utazásához szükséges pénzt, s a veszélyes csempészetért járó fizetséget is.

A kokainnyelőt és két megbízóját a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. (rá)

HavariaPress

Címkék: kokain

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 26. 06:29, kedd | Kék hírek

Több ezer telefonhívással zaklatta volt barátját egy fiatal férfi

Féltékenységből és haragból több ezer telefonhívással zaklatta volt barátját és a hozzátartozóit egy 23 éves férfi, akit emiatt pénzbüntetésre és közérdekű munkára ítélt a bíróság

2021. Január 25. 14:09, hétfő | Kék hírek

Csaknem háromszáz határsértő ellen intézkedtek

288 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

2021. Január 24. 14:27, vasárnap | Kék hírek

Régészeti leletekkel bukott le egy szerb férfi

Orgazdaság miatt vádemelést javasol a rendőrség egy szerb férfi ellen, aki a gyanú szerint mintegy nyolc és fél millió forint értékű régészeti leletet akart Magyarországon keresztül Nyugat-Európába vinni

2021. Január 23. 08:59, szombat | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Jásztelek és Jászberény között

Ketten meghaltak egy balesetben péntek délután Jásztelek és Jászberény között, a 32-es főutat a helyszínelés idejére teljesen lezárták - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.