Városlista
2022. január 28, péntek - Károly,

Hírek

2012. Január 06. 14:07, péntek | Kék hírek
Forrás: Police.hu - Fotó: MTI

Fiatal nőket tartott fogva Budapesten

Fiatal nőket tartott fogva Budapesten

Elfogta a rendőrség azt a 35 éves férfit, aki hónapokon keresztül fogva tartott két fiatal nőt Budapesten.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság gyermek- és ifjúságvédelmi osztálya 2012. január 3-án őrizetbe vette C. B. 35 éves budapesti férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2011 szeptemberétől Budapesten, a XIII. kerületben két fiatal lányt tartott fogva és sérelmükre több bűncselekményt követett el.

A sértetteket folyamatosan testi épségük, életük, illetve családjuk ellen irányuló fenyegetéssel arra kényszerítette, hogy – az általa megszerzett és címre vitt – férfiaknak szexuális szolgáltatást nyújtsanak. Az üzletszerű kéjelgésből befolyt pénzt elvette, a sértettekkel kitartatta magát. Az elkövető emellett bántalmazta is őket. Az embertelen bánásmód miatt a fiatalok nem mertek segítséget kérni – áll a közleményben.

A gyanúsítottat 2012. január 3-án 20 óra körüli időben Budapesten, a XIV. kerületi Erzsébet körúton fogták el a BRFK bevetési osztályának munkatársai. A kerítő gyanúsítotti, valamint a fogvatartottak tanúkénti kihallgatása megtörtént.

Az ügyben a további eljárást – C. B. 35 éves férfi előzetes letartóztatásának előterjesztése mellett – kerítés, kitartottság, személyi szabadság megsértése, valamint kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság gyermek- és ifjúságvédelmi osztálya folytatja le – zárul a közlemény.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 28. 12:01, péntek | Kék hírek

Berúgott, lopott, nem emlékszik rá

Nem rémlett a kerékpárlopás annak a 25 éves férfinek, akit a rendőrök ébresztettek alkoholmámoros álmaiból. A biciklit visszaadták tulajdonosának.

2022. Január 28. 08:38, péntek | Kék hírek

Kilencszer lőtt sógorára

Másodfokon is elítélték a férfit.

2022. Január 27. 14:59, csütörtök | Kék hírek

Budapesten fogtak el egy német kokaindílert - Videó

Budapesten fogtak el egy német férfit, akit a német hatóságok azzal gyanúsítanak, hogy annak a bűnszervezetnek volt a tagja, amely tonnaszámra hozott kokaint Dél-Amerikából Németországba

2022. Január 25. 17:02, kedd | Kék hírek

Megverték, majd kirabolták ismerősüket

A rendőrök azonosítottak, majd elfogtak két férfit, akik kirabolták alkalmi ismerősöket Hódmezővásárhelyen.