Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Június 25. 05:00, kedd | Helyi
Forrás: infopest

Fergeteges Musical Est Tatán

Fergeteges Musical Est Tatán

Június 22-én a Komárom-Esztergom megyében található Tata városába érkezett négy fantasztikus előadó, akik a Művelődési Központban megrendezett Musical esten léptek fel.

Vágó Zsuzsi, Nagy Sándor, Szabó Dávid és Kocsis Dénes fergeteges produkcióval lepték meg a közönséget. A fellépők Budapestről érkeztek, és a legjobb színházi darabok zenéivel, retro slágerekkel és ismert külföldi énekesek számaival varázsoltak el mindenkit.

A nagy hőség ellenére zsúfolásig megtelt a Művelődési Ház. Elsősorban a hölgyek preferálják ezt a műfajt, ennek ellenére szép számmal képviseltették magukat az urak is.

A nézők már visszatérő vendégként fogadták Nagy Sándort és Szabó Dávidot, mivel ők nem először álltak színpadra ebben a városban. Utóbbi előadót X-faktoros szereplése óta még nagyobb ovációval fogadta a közönség.

Az énekesek többek között a Rómeó és Júlia, Rebeca, Elisabeth, Abigél és Hair című darabokból adtak elő részleteket. Nincs olyan előadás, melyen ne szólalnának meg a Nagyot nőtt az árnyék és a Lehetsz király című zeneszámok. Ezekre most is nagy ovációval reagált a hallgatóság.

Kocsis Dénes felülmúlhatatlanul énekelte el a Jézus Krisztus szupersztár rockopera dalát, a Gethsemane-t. Ezzel megmutatta komoly oldalát, de főleg tehetségét, mivel ezt a szerzeményt tartják az egyik legnehezebben énekelhető számnak. A hangulat fokozásáról, mint mindig, most is Nagy Sándor gondoskodott.

Vicces előadásmódjával, színészkedéseivel, poénkodásaival feledtette a közönséggel a kibírhatatlan hőséget. A női nézők jogosan irigykedtek Vágó Zsuzsira, aki a duettekben mindhárom partnerével megmutatta rátermettségét. Az est fénypontjaként négy igazán vidám, pörgős számmal rukkoltak elő kedvenceink a vendégek nagy örömére. A hatalmas siker és tapsvihar sem maradt el.

Jó szívvel tudom ajánlani a musical esteket azoknak, akik egy tartalmas este részesei szeretnének lenni. A fővárosban, de az ország számos kisebb-nagyobb városában fellelhetők ezek a rendezvények. Érdemes nyitott szemmel járni!

Joó Fruzsina

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.