Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. December 31. 05:15, kedd | Helyi
Forrás: MTI

Férfi kézilabda Eb - MRI-vizsgálat vár Nagy Lászlóra szerdán

Férfi kézilabda Eb - MRI-vizsgálat vár Nagy Lászlóra szerdán

Egyelőre nem született döntés arról, hogy Nagy László, a magyar férfi kézilabda-válogatott jobbátlövője részt vehet-e a január 12-én kezdődő Európa-bajnokságon.

A szövetség közleménye szerint a játékos sérült térdét hétfőn, Tatán orvosi konzílium keretében vizsgálták meg, és a szakemberek abban maradtak, hogy január 1-jén MRI-vizsgálatnak vetik alá a sportolót, s annak eredménye alapján születik majd végső döntés.

"A fizikai vizsgálat alapján nincs nagyobb eltérés Nagy László térdében, a játékos panaszai azonban továbbra is fennállnak" - idézte a közlemény Erdélyi Gábort, a magyar férfiválogatott orvosát. "Hogy minden kockázati tényezőt kizárva a lehető legobjektívabb döntést hozhassuk meg, ezért január 1-jén nagyfelbontású MRI-vizsgálatot végzünk, ezt követően születhet döntés arról, hogy Nagy László részt vehet-e a január 12-én kezdődő Európa-bajnokságon" - tették hozzá a közlemény szerzői.

A világklasszis kézilabdázó novemberben, a Veszprém Celje elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésén szenvedett sérülést. Állapota azóta javult, ám a bajnoki szünetben sem épült fel teljesen. A válogatott keret pénteken kezdte meg a közvetlen felkészülést a kontinenstornára, amelyen a spanyolokkal, az izlandiakkal és a norvégokkal szerepel majd egy csoportban.

Címkék: eb, kézilabda, sérülés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:51, szombat | Belföld

Orbán Viktor: amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán.

2024. Április 20. 09:49, szombat | Belföld

BMW-Lufthansa megállapodás: nagyobb repülők közlekednek Debrecen és München között

A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal, ennek értelmében nagyobb befogadóképességű repülőket közlekedtetnek Debrecen és München között hétfői és pénteki napokon

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 20. 09:46, szombat | Sport

Győzelemmel avatta fel az Alba Arénát a magyar jégkorong-válogatott

A jövő vasárnap kezdődő divízió I/A-világbajnokság előtt álló magyar férfi jégkorong-válogatott 2-1-re legyőzte az elitben szereplő norvég csapatot a székesfehérvári Alba Aréna avató mérkőzésén pénteken.