Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Október 18. 05:13, péntek | Helyi
Forrás: MTI

Ferenciek tere - Több környező utca forgalma is változik az átépítés miatt

Ferenciek tere - Több környező utca forgalma is változik az átépítés miatt

Péntektől több, a Ferenciek tere körül lévő utca forgalma is megváltozik a felújítási munkálatok miatt.

Az Irányi utcát a Váci utcai és a Veres Pálné utcai csomópontok térköves burkolatának kiépítése, valamint az utca egyes szakaszainak aszfaltozása miatt lezárják, emiatt a Veres Pálné utca, a Papnövelde utca és a Cukor utca zsákutca lesz. Az Irányi utca lezárása várhatóan egy-másfél hétig tart.

A Molnár utca forgalma az Irányi utcába érkezve a Belgrád rakpart irányába haladhat, egy rövid ideig viszont a Molnár utca az Irányi utca és a Sörház utca között zsákutca lesz. A Ferenczy István utca és a Károlyi utca forgalmi iránya ideiglenesen megváltozik, a Reáltanoda utca a Károlyi utca és a Szép utca közötti szakaszon kétirányú lesz. A Városház utca - és ezáltal a Petőfi Sándor utca - a déli Belvárosból nem lesz elérhető.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Külföld

Joe Biden aláírta az Ukrajna hatvanmilliárd dolláros biztonsági támogatásáról szóló törvényt

Joe Biden elnök aláírta és ezzel hatályba léptette a 95 milliárd dollárról szóló törvénycsomagot, amely a többi között Ukrajna és Izrael számára tartalmaz forrásokat.