Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. December 10. 15:10, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Ezért szakított Dzsudzsák Balázs

Ezért szakított Dzsudzsák Balázs

A futballpályán és azon kívül is a maximumra, a tökéletesre törekszik Dzsudzsák Balázs. A pénteken megjelenő Best magazinnak adott interjúban először mesél a Zimány Lindával töltött időszakról, szakításukról.

Annak idején nagy port vert fel, hogy a válogatott focista összejött Zimány Lindával, kapcsolatukat nyíltan felvállalták, és a szép modell lány gyakori vendég volt Dzsudzsák Balázs hollandiai otthonába. Amikor a focista Mahacskalába szerződött, mindketten azt mondták, hogy a távolság ellenére is tovább tart a kapcsolat. Aztán egyszer csak váratlanul véget ért a románc. Az okokat csak találgatták az újságok, az érintettek hallgatásba burkolóztak. Ami tény, hogy október közepén Balázs már egyedül ment vissza az Anzsi csapatához. De hogy mi történt kettejük között, mi vezetett a szakításhoz, nem árulták el. Egészen mostanáig.

Tíz hónapot töltött együtt a pár, és az utolsó egy hónapban szaporodtak meg a gondok a viták, veszekedések miatt. Balázsnak Linda volt az első párja, és a focista a szakítás után két hónappal, immár rálátással a történtekre ezt vallja: "Mindenki élje ki magát, kóstoljon bele mindenbe, és jöjjön rá, neki ki a jó. Én csak a tökéletessel érem be. Tíz percet sem érdemes arra szánni, akiről tudom, hogy nem lesz életem párja." További részletek a BEST-ben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.