Városlista
2020. augusztus 10, hétfő - Lörinc

Hírek

2020. Április 21. 14:48, kedd | Bulvár
Forrás: infovárosok

Emlékek, vágyak, tervek – ANDONIK 4S videó

Emlékek, vágyak, tervek – ANDONIK 4S videó

Újra, immár második alkalommal ült össze a virtuális térben az ANDONIK Reklámügynökség nagy négyese, vagyis Nagy Anett a cég egyik tulajdonosa, Abaházi Csaba műsorvezető, Cozombolis Péter – Cozi – zenész, valamint Szebeni István a TV2 Tények című műsorának vezetője. A traccspartit megemlékezéssel kezdték.

„A felvétel napján ünnepelné 57. születésnapját Gesztesi Károly, akinél nem nagyon ismertem jobb embert, hiszen még akkor is mások életére vigyázott, amikor infarktust kapott vezetést közben – idézte fel barátja emlékét Szebeni István. – Nagyon sok fűz hozzá. Sokszor hívott előadására és mindig azt mondtam neki, hogy majd legközelebb, vagy a jövő héten. Rá kellett jönnöm, hogy nincs ilyen, becsülni kell azokat, akiket szeretünk és akik mellettünk van. Nem tudjuk, hogy mit hoz a holnap.”

Gesztesi Károllyal kapcsolatban mindenkinek van emléke. Nagy Anettnek a rengeteg mosoly ugrott be a színészről. Cozi számára a néhai művészről szinkronszerepek ugrottak be és az, hogy milyen sokféle arca volt Gesztesi Károlynak. Abaházi Csabának pedig egy régi közös tévésfelvétel ugrott be, amelynek szünetében a színész odaült a zongorához és csodásan játszott. És persze szóba került a Verdák, a Szörny Rt. és a Shrek is, amelyekben Gesztesi Károly csodásan adta a hangját a szereplőknek.

A felemelő megemlékezés mellett arról is szó esett, hogy mit tennének a vendégek, ha újra kellene tervezni az egész életüket.

„Ha nem lenne sport? Nem tudom, ezen sosem gondolkodtam – válaszolta Nagy Anett. – Kislányként is a sport körül forgott minden. Ha nagy gond lenne nem ülnék itthon. Mindig csináltam valamit, ha kell akkor az ember takarít, ha kell kertészkedik. Sőt a családot kozmetikusként is segítem. Lehet, hogy ebben is jó lennék.”

És mihez kezdene Szebeni István, akinek van azért rutinja az újrakezdésben? Ő korábban bizonyította már, hogy fel tud állni a padlóról.

„Furcsa, mert én is sportról tudok beszélni, hiszen én tesi szakon végeztem. Persze, ha mindentől elvonatkoztatunk, akkor rendőr szívesen lennék. Az tök menő! Nem tudom milyen nyomozó lennék, lehet hogy közöm nem lenne hozzá, de vonzó munka. Nem azt mondom, hogy lövöldöznék a határon, de szívesen segítenék az embereknek.”

Mondjuk Abaházi Csabát sem könnyű zavarba hozni, hiszen van „polgári” foglalkozása is.

„Elektrotechnikai műszerész vagyok, de ez csak annyit jelent, hogy fel tudom kapcsolni a villanyt. Semmi több. Ellenben arról álmodoztam már, hogy van egy kis reggeliző, kávézóm Olaszországban. Imádnám!”

Cozi azzal kezdte, hogy mi nem lenne.

„Zenész nem lennék az biztos – mondta az énekes. – Komolyra fordítva a szót: nekem van egy cégem, amely építőipari adalékanyagokat gyárt és forgalmaz. A jogdíjakból és a bevételekből alapítottam ezt a vállalkozást, a zene pedig hobbi, hogy a hétvégén igazoltan legyek távol. Ha ez sem lenne, akkor targoncásnak állnék egy telepen, ahol nem kell sok mindent csinálni.”

Az ANDONIK Reklámügynökség sztárjai is részt vesznek a karantén alatt az internetes kihívásokban. Nagy Anett wc-papírral dekázott és Duna-partot takarított, Szebeni István nem nyitott a kihívásos netes játékokra, Abaházi Csaba pedig arról beszélt, hogy az énekesek egymást ugratják azzal, hogy ébredés után egyből dalra kell fakadniuk. Cozi az élettől kapott most kihívást, amit teljesítenie kell: a felesége megbetegedett, a testvére szintén egészségügyi problémákkal küzd, így a céges ügyek mellett a család dolgait is neki kell vinnie.

A műsorból kiderült az is, hogy mi van Nagy Anett táskájában – a női titkok, ugye… –, Abaházi Csaba pedig egy saját aktivitást talált ki: mindenki mutassa meg, hogy mi van az autója kesztyűtartójában. Az gyorsan kiderült, hogy Cozi miért adott viszkit Abaházi Csabának egy benzinkúton.

A videóban sok minden van. Érzelem, komolyság, humor és könnyed beszélgetés. Látni kell, hiszen az ugratások csak így jönnek vissza.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 09. 18:03, vasárnap | Bulvár

Főzzünk Robival! Csokifelfújt, meggygrillázs - VIDEÓ

Szeretitek a csokis desszerteket? Robi most egy édességet fog készíteni és közben sok érdekességet mesél a csokoládéról.

2020. Augusztus 09. 12:09, vasárnap | Bulvár

Teqvilágrekord a kánikulában - VIDEÓK + GALÉRIA

12 óra, 4 sportág, 1 fürdő és persze a Prémium Médiaválogatott elszánt tagjai. Számokban így lehetne összefoglalni a hétvégén felállított újabb világrekordot, ami a Médiaválogatott nevéhez fűződik.

2020. Augusztus 09. 08:01, vasárnap | Bulvár

Ronaldinhóék 200 ezer dollár fejében szabadulhatnak

A paraguayi ügyészség határozata szerint Ronaldinho, a brazilok korábbi klasszis labdarúgója és fivére 200 ezer dolláros büntetés befizetése nyomán elhagyhatja az országot,

2020. Augusztus 07. 14:49, péntek | Bulvár

Gyors egymásutánban forgatják a John Wick következő két részét

Jövő év elején gyors egymásutánban forgatják le a nagysikerű John Wick-filmek következő két részét - ismertette terveit csütörtökön a Lionsgate filmstúdió.