Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2022. Március 31. 12:44, csütörtök | Belföld
Forrás: infovárosok

Elindult a Digitalizálás és technológiai innováció szerepe a komplett tervezéstől az ajánlattételig elnevezésű projekt

Elindult a Digitalizálás és technológiai innováció szerepe a komplett tervezéstől az ajánlattételig elnevezésű projekt

Az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) konzorciumi partnerségben az Ajka-Devecser és Vidéke Ipartestülettel indított pályázati finanszírozású képzési programot „A digitalizálás és technológiai innováció szerepe a komplett tervezéstől az ajánlattételig GINOP-5.3.5-18-2019-00155” címmel.

Digitális kommunikáció az építőiparban, a tervezés és kivitelezés szolgálatában címmel elkezdődött az Ipartestületek Országos Szövetségének legújabb pályázati projektje. Az IPOSZ és az AJKA-DEVECSER és Vidéke Ipartestület által közösen nyert GINOP pályázatban foglalt lehetőségekről, sajtótájékoztató keretében számoltak be. A projekt főleg a mikro- és kisvállalkozások digitális ismereteit és kommunikációját kívánja bővíteni az építőipar területén.

Németh László, az IPOSZ ügyvezető elnöke elmondta, országos lefedettségű kutatómunka előzte meg a 2x3 napos képzést, amelynek eredménye egy olyan tanulmány, amely mentén ezek a képzések elindultak. A projekt főleg a mikro-, kis- és középvállalkozások digitális ismereteit kívánja bővíteni. A képzési anyag fő célja a megrendelők és a szolgáltatók közötti kommunikációhoz kapcsolódó digitális megoldások, valamint a megrendelők felé tett ajánlattételek minőségi, másrészt az alvállalkozókkal való digitális kommunikáció fejlesztése. Mindkét képzésnek a Keszthelyi Ipartestület ad helyet, az április végén tartandó képzésre még várjuk az építőiparban jártas szakemberek jelentkezését Budapest és Pest megye kivételével, az ország minden tájáról.

A szerződött támogatás összege: 49 800 000 Ft
A támogatás mértéke: 100%
A kedvezményezett neve: Ajka-Devecser és Vidéke Ipartestület
A konzorciumi partner neve: Ipartestületek Országos Szövetsége, IPOSZ
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022. 05. 31.
„A projektről bővebb információt a www.iposz.hu oldalon olvashatnak.”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.