Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2017. Április 25. 07:27, kedd | Belföld
Forrás: mti

Egyre izgalmasabbak és drágábbak a nyári táborok

Egyre izgalmasabbak és drágábbak a nyári táborok

Egyre izgalmasabb és drágább táborok várják idén nyáron a gyerekeket, a legnépszerűbbek a kaland- és sporttáborok - írta keddi számában a Magyar Hírlap a Táborfigyelő portál összeállítása alapján.

A cikk szerint minőségben és mennyiségben is előrelépés figyelhető meg az idei táborkínálatban: a szülők idén több mint 650 lehetőség közül választhatnak.

Az árak emelkedtek, az ottalvós táborok ára átlagosan 40-45 ezer forint hetente, a napközis táborokért 25-30 ezer forintot kérnek. A portál gyűjtése szerint a legolcsóbb lehetőség 12 ezer forintba, a legdrágább tábor 219 ezerbe kerül.

A drágulással együtt egyébként megjelentek az előfoglalási kedvezmények is, ezek egyes esetekben az áremelkedést lefedik.

Míg a kínálatban tavaly extrém újdonságnak számítottak a katonai és lövésztáborok, idén már a nyelvi táborokat is megelőzik és a harmadik legkeresettebbnek számítanak.

A szülők többsége egyébként ottalvós lehetőséget keres, a kiemelt területek közé Veszprém, Borsod-Abaúj-Zemplén, Zala és Heves megye tartozik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a csok plusz segített beindítani az ingatlanpiacot az év elején

A 2024. január 1-jétől elérhető csok plusz segített abban, hogy az ingatlanpiac egy kicsit beinduljon az év elején - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára szerdán Budapesten.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit - vélekedett a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke az MTI-nek.