Városlista
2020. szeptember 20, vasárnap - Friderika

Hírek

2017. Április 25. 07:27, kedd | Belföld
Forrás: mti

Egyre izgalmasabbak és drágábbak a nyári táborok

Egyre izgalmasabbak és drágábbak a nyári táborok

Egyre izgalmasabb és drágább táborok várják idén nyáron a gyerekeket, a legnépszerűbbek a kaland- és sporttáborok - írta keddi számában a Magyar Hírlap a Táborfigyelő portál összeállítása alapján.

A cikk szerint minőségben és mennyiségben is előrelépés figyelhető meg az idei táborkínálatban: a szülők idén több mint 650 lehetőség közül választhatnak.

Az árak emelkedtek, az ottalvós táborok ára átlagosan 40-45 ezer forint hetente, a napközis táborokért 25-30 ezer forintot kérnek. A portál gyűjtése szerint a legolcsóbb lehetőség 12 ezer forintba, a legdrágább tábor 219 ezerbe kerül.

A drágulással együtt egyébként megjelentek az előfoglalási kedvezmények is, ezek egyes esetekben az áremelkedést lefedik.

Míg a kínálatban tavaly extrém újdonságnak számítottak a katonai és lövésztáborok, idén már a nyelvi táborokat is megelőzik és a harmadik legkeresettebbnek számítanak.

A szülők többsége egyébként ottalvós lehetőséget keres, a kiemelt területek közé Veszprém, Borsod-Abaúj-Zemplén, Zala és Heves megye tartozik.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 20. 18:02, vasárnap | Belföld

Hétfőn kezdi meg őszi ülésszakát a parlament

Az Országgyűlés hétfőn kezdi meg őszi ülésszakát, a képviselők kedden folytatják a munkát, a háromnapos ülés a rákövetkező hétfőn zárul.

2020. Szeptember 20. 17:09, vasárnap | Belföld

Hétfőtől tovább szigorítja a maszkhasználatot a MÁV és a Volánbusz

A MÁV-Start és a Volánbusz a napokban megjelent kormányrendelet értelmében hétfőtől tovább szigorítja a maszkhasználatot: azt már nem csak a közösségi közlekedési eszközökön,

2020. Szeptember 20. 14:04, vasárnap | Belföld

Ismét alagutat találtak a Bács-Kiskun megyei határszakaszon

A rendőrök terepkutatás során fedezték fel azt a nyílást, amely szerb területről indul, és az ideiglenes biztonsági határzár alatt húzódik.

2020. Szeptember 20. 12:01, vasárnap | Belföld

OVSZ: a véradások biztonságosak

A véradások biztonságosak a járványhelyzetben is - mondta az Országos Vérellátó Szolgálat szakmai főigazgató-helyettese az M1 csatorna szombat esti műsorában.