Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2022. Augusztus 14. 18:14, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Egy titkos jeladó buktatta le a betörőket

Egy titkos jeladó buktatta le a betörőket

A technika, a tulajdonos és az újbudai rendőrök együttműködésének köszönhetően nem sokáig örülhetett zsákmányának a két férfi, akik egy építési telekre törtek be a fővárosban a minap.

Budapest XI. kerületében törtek be egy építési telekre és a rajta álló házba augusztus 10-én reggelre. Az elkövetők különböző gépeket és szerszámokat loptak el, többmillió forint értékben – közölte a rendőrség.

A betörők azzal azonban nem számoltak, hogy az egyik gépben jeladót rejtett el a tulajdonos, aki így a rendőröket az ellopott eszközök nyomára vezette.

Az újbudai nyomozók egy XIII. kerületi parkolóban álló autóban megtalálták az eltulajdonított tárgyakat. Az egyik feltételezett elkövetőt, a 41 éves Gy. Sándort ott el is fogták. A férfit előállították a XI. Kerületi Rendőrkapitányságra, ahol kétrendbeli lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A gyanúsított feltételezett bűntársa ellen körözést adtak ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.