Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. Július 01. 10:50, hétfő | Helyi
Forrás: infopest

EFOTT - Furcsaságok fesztiválja

EFOTT - Furcsaságok fesztiválja

Talán tudat alatt kicsit számítottam arra, hogy idén is lesz olyan fesztivál, ami furcsa lesz. Az EFOTT pedig meglehetősen annak bizonyult.

A bejutás egyszerűen ment, a bejárat után nem sokkal pedig egy hatalmas tic-tac várt a fesztiválozók ölelésére. Megöleltük a nagy bogyót, aki nem sok hálát mutatott, de sebaj. A fesztivál területén elsőre nem volt semmi furcsa: sok másnapos fiatal ébredezett a melegben, tele voltak a kajáldák, és egy piros szörny is feltűnt. Micsoda? Egy piros szörny? Igen egy piros napszemüveges szörny kért tőlünk pacsit, mi pedig nem féltünk attól, hogy a kezünk bánja a kalandot, szívesen üdvözöltük újdonsült barátunkat.

A kaland után egy önkéntes riporter srác talált meg minket, a mikrofon zsinórja a nadrágjából volt kivezetve, és illuminált állapotban arról faggatott bennünket, hogy mi a véleményünk a Hegyalja fesztivál hangulatáról. Semmi baj...van így, ha az ember non-stop bulizik több napon át :) A fesztivál színfoltja a Nescafé standja volt, ahol vicces ruhákba bújva fényképeztek bennünket, majd a képet egy kitűzőn örök életre, meg egy napra meg is őrizhettük. Az ötlet nagyon aranyos, és a kivitelezés is tökéletes volt, hatalmas dicséretet érdemelnek!

Egy fesztivál arról szól, hogy mindenki egy kicsit megőrül, egy kicsit megváltozik, ezért mi sem maradhattuk ki a sorból. Miközben jégkásával a kezünkben sétálgattunk, felfedeztünk egy karaoke autót, amit mindenképpen ki akartunk próbálni, hiszen nem tudtuk elképzelni, hogyan működhet. Este egy pár hűsítő fröccs után rá is szántuk magunkat, és beültünk a kis Suzuki hátsó ülésére énekelni egy dalt. Ordítottuk a mikrofonba a Csavard fel a szőnyeget, a lehúzott ablakon keresztül, odakint természetesen mindenki rajtunk nevetett. Zseniális ötlet, és tuti élmény, ha tehetitek, mindenképpen próbáljátok ki (állítólag Pest utcáit fogják róni, így bárki beülhet egy dal erejéig)!

Tehát összességében a fesztivál jól vizsgázott, a hangulat szinte végig a tetőfokán volt, az emberek kedvesek, a hostessek pedig segítőkészek voltak.
EFOTT, úgy érzem, jövőre is találkozunk!

Képeket készítette: Nagy Gerda

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:23, csütörtök | Életmód

Látványos csillaghullás várható május első hétvégéjén

Az év egyik legszebb meteorraja, az Éta Aquaridák csillaghullása lesz látható vasárnap hajnalban.

2024. Május 02. 15:22, csütörtök | Belföld

EM: áprilisban is termelési csúcsot döntöttek az ipari naperőművek

Újabb rekordot hozott a múlt hónap utolsó napja a nagyobb méretű napelemes rendszerek termelésében - tette közzé az Energiaügyi Minisztérium (EM) a Facebook-oldalán csütörtökön.

2024. Május 02. 15:21, csütörtök | Belföld

NGM: a kormány üdvözli az üzemanyagárak újabb csökkentését

A kormány üdvözli a Mol bejelentését, miszerint szombattól, azaz 2024. május 4-től újabb 4-4 forinttal csökken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára.

2024. Május 02. 09:12, csütörtök | Belföld

Több mint 3000 család igényelt már csok pluszt

Meghaladta a háromezret a csok plusz igénylések száma - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára csütörtökön az index.hu-nak adott interjújában.