Városlista
2020. szeptember 21, hétfő - Máté

Hírek

2012. Május 03. 14:19, csütörtök | Sport
Forrás: mno.hu / MTI

Edzői utasításra okoztak sérülést

Edzői utasításra okoztak sérülést

Súlyos eltiltásokat szabott ki a tengerentúli amerikaifutball-liga (NFL) vezetősége a New Orleans Saints jelenlegi, illetve korábbi játékosaira a klub körül kialakult botránnyal kapcsolatban.

Az érintetteknek azért kell bűnhődniük, mert részt vettek Gregg Williams, a csapat védelmét irányító edző által létrehozott programban: a tréner 2009 és 2011 között olyan illegális prémiumrendszert működtetett, amelyből azokat a játékosait díjazta, akik úgy „ütötték ki” az ellenfél tagjait, hogy azok már nem tértek vissza a pályára.

Jonathan Vilmát, a Saints kiváló védőjét az egész 2012-es idényre eltiltották, Anthony Hargrove-nak – aki már a Green Bay Packers együttesét erősíti – nyolc, Will Smith-nek négy és Scott Fujitának – aki már a Cleveland Browns alkalmazottja – pedig három találkozót kell kihagynia.

Az ügy kapcsán korábban Sean Payton vezetőedzőt egy évre, míg Williamst, aki idén a St. Louis Rams gárdájához igazolt – szintén a védelemért felelős trénernek – határozatlan időre tiltották el. Rajtuk kívül a Saints általános igazgatója, Mickey Loomis nyolc, míg Joe Vitt helyettes vezetőedző hat meccsre szóló eltiltást kapott, melyet a szeptemberben kezdődő, 16 mérkőzésből álló alapszakasz során kell letölteniük.

A klub sem úszta meg az esetet, ugyanis a liga 500 ezer dollárra büntette meg, továbbá elvette az idei és jövő évi drafton (amatőr játékosbörze) második körös választási jogát.

MTI / mno

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 18. 11:34, péntek | Sport

Most sem vettük be Eger várát…

Ismét nem látta meg a célt a Kronome - Pásztor ralipáros.

2020. Szeptember 14. 14:03, hétfő | Sport

Rally: Mi se tudtuk bevenni Egert!

Nagy várakozással tekintett a Ritmus ASE az Eger Ralira, bízva egy újabb futamgyőzelemben és további jó helyezésben.

2020. Szeptember 14. 11:02, hétfő | Sport

Második hely az Eger ralin

Egy kalandosra sikeredett Eger rali után van a Juhász Csaba - Juhász Zsolt rali páros.

2020. Szeptember 14. 07:49, hétfő | Sport

BRNO-ban már bajnoki címekért küzdöttek a GRT újoncai

Szeptember első hétvégéjén rendezték a Masaryk Racing Days versenyhétvégéjét a Cseh országi Brno-ban.