Városlista
2020. augusztus 13, csütörtök - Ipoly

Hírek

2020. Április 22. 08:28, szerda | Bulvár
Forrás: infovárosok

Csordás Tibi kockás hassal ünnepelne

Csordás Tibi kockás hassal ünnepelne

Az ANDONIK Médiaválogatott tagjai a kijárási szigorítások között sem állnak le – folyamatosan sportolnak.

Erről is beszélgettek a legújabb ANDONIK Sporthíradóban, amelyben Nagy Anett, Abaházi Csaba műsorvezető és Csordás Tibi zenész volt a főszereplő. No, meg a sport.
.

„Nyomom itthon a hasazást – mondta Csordás Tibi. Ötvenéves koromra szeretnék újra kockás hasat magamnak. Természetesen, csak a négy fal között sportol a zenész, aki leleményesen oldja meg a feladatokat. „Az edzéshez nem feltétlenül kellenek súlyzók, elég egy-két karton víz is. Az interneten sok hasznos saját testsúlyos tréning videót és összeállítást találtam, onnan lestem le azokat a feladatokat, amiket itthon is megtudok csinálni.”

„Tényleg nem megyek sehova, nem mozdulok ki, bevásárolni is csak a feleségem jár. Tévénézés, olvasás, sportolás, főzés teszi ki a mindennapokat.”

És persze a zene. Tibi kihasználva a bezártságot, alkot is, hiszen elmondta, hogy vannak még befejezetlen dalai, amelyeket most véglegesít és jönnek az új ötletek is. Tibinek a stúdió világa nem újdonság, a normális hétköznapokban is sok időt tölt bezárkózva ott.

A „karantén” edzések hatására Csordás Tibi megszabadult már a pocakjától, a jövő februári születésnapig, pedig jöhetnek a kockák.

Anett kérdésére a zenész elmondta, hogy hiányzik neki a foci is.

„Annak idején, amikor a Médiaválogatottba kerültem, belekóstoltam a futsall világába és egy darabig NB II-es játékos voltam. Amikor a pályán vagyok, akkor is mindig a maximumot akarom kihozni magamból, annak ellenére, hogy zenész vagyok és nem focista.

Az ANDONIK Sporthíradóban minden alkalommal egy kihívást kell teljesítenie a vendégnek. Nagy Anett most azt a feladatot adta, hogy a pingpong ütő élével kell pattogtatni a labdát. Lássuk be, az egykori kiváló labdarúgó nem tette magasra a lécet a két pattintással, így aztán Csordás Tibi a néggyel simán nyert. Jöhet a kockás has!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 11. 17:19, kedd | Bulvár

Andonik 4s vendége Sipos F. Tamás - VIDEÓ

Mi lesz a sorsa a szórakoztató iparnak, ha augusztus 15. után nem lehet rendezvényeket szervezni? Focimeccsekre miért lehet járni, koncertekre pedig miért nem?

2020. Augusztus 11. 16:06, kedd | Bulvár

Nagyragadozók ürülékéből jut pénzhez egy, a járvány miatt bevétel nélkül maradt német cirkusz

Nagyragadozók - macskák és más kisebb ragadozók távoltartására alkalmas - ürülékéből jut pénzhez egy, a járvány miatt bevétel nélkül maradt német cirkusz.

2020. Augusztus 11. 08:07, kedd | Bulvár

Puskás Ferenc bekerül a legnépszerűbb focis videójáték legendái közé

Puskás Ferenc bekerül a legnépszerűbb labdarúgó-videójátékban a FIFA legendái közé.

2020. Augusztus 11. 07:01, kedd | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Cory a Happy Gang-ből - VIDEÓ

Mivel tartja formában magát Cory a Happy Gang-ből? Hogyan tartsuk magunkat fiatalon? Válaszok a videóban!