Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2012. December 19. 12:15, szerda | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Csöcsös kofának hívták a furcsán átalakult Tóth Gabit

Csöcsös kofának hívták a furcsán átalakult Tóth Gabit

Fikázzák folyamatosan.

Megelégelte Tóth Gabi, de még a nővére is, hogy napok óta durván kritizálják őt új kinézete miatt az interneten. Ráadásul, mióta vasárnap fellépett az X-Faktor döntőjében, azóta még inkább kapja a megjegyzéseket. Az egyik internetes újság szerint Tóth Gabi „csöcsös kofának” öltözve lépett fel az RTL tehetségkutatójának fináléjában.

– Nem tetszik? Semmi baj. Elvesztettem a karakterem? Gagát koppintom, nem sikerült a műtétem? Miért barna a hajam? Egyrészt kit érdekel? Másrészt le lehet szállni rólam, mert aki szeret, az szeressen így is, és csodálatosan hidegen hagy a sok irigy ember. Nem tetszik? Nézzetek focimeccset, természetfilmeket, CNN-t, Muzsika TV-t! Azoknak, akik bár kevesen maradtak most hogy átalakultam, de mellettem állnak, köszönöm! – írta Gabi a Facebookon, ahol nővére, Vera is megvédte.

– Csak annyit tudok mondani, hogy csinálják Gabi után. És most nem a sokak által kiemelt cicikről vagy a fellépőruháról beszélek, hanem hogy egy ilyen produkcióban sokan elvéreznének, úgy gondolom. Irigység, rosszindulat, ezért nem fejlődünk sehova sem. Gabi még harminc év múlva is tündököl majd, amikor a többiekről nem is tudjuk már, hogy ki volt, vagy hogy létezett.

Címkék: Tóth Gabi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.