Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Május 25. 07:23, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Csalódott és depressziós Tom Cruise felesége

Csalódott és depressziós Tom Cruise felesége

Nem olyan életről álmodott Katie Holmes, amilyet Tom Cruise mellett kell élnie. A színésznő depressziós a mellőzöttség miatt.

Tom Cruise és Katie Holmes házasságának válságáról az utóbbi időben sokat hallani, és bár a pár eddig igyekezett titkolni, hogy megromlott a viszonyuk, a színésznőn most már szemmel látható jelei is vannak a problémáknak. Holmest egyre többször fotózzák fáradtan és nyűgösen, és bármerre jár, aki találkozik vele, az mind azt mondja, hogy szomorúnak tűnik - a barátok szerint pedig ennek egyedül Tom Cruise az oka.

"Katie azt hitte, hogy ha hozzámegy egy olyan nagy sztárhoz, mint Tom, azzal előtte is megnyílnak a kapuk - mondta el egy ismerős. - Tom ráadásul meg is ígérte, hogy szerepeket szerez majd neki, de ebből nem lett semmi. Miközben a férje folyamatosan dolgozik, az ő számára továbbra is csak ábránd maradt a karrier, amit elképzelt magának. Nem ilyen életet akart, és ez depresszióssá teszi."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára