Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Október 24. 17:02, csütörtök | Kék hírek
Forrás: police.hu

Csak egy kört akart tenni, jogosítvány nélkül, hamis rendszámmal

Csak egy kört akart tenni, jogosítvány nélkül, hamis rendszámmal

A 26 éves bakonyszentkirályi férfinak nem volt vezetői engedélye, valamint a kocsiján lévő rendszám is hamis volt.

A Győri Rendőrkapitányság járőrei október 23-án 12 óra 10 perckor igazoltatták egy autó 26 éves sofőrjét, aki úgy közlekedett Sikátor felől Veszprémvarsány irányába, hogy a járművéről hiányzott az első hatósági jelzés. A kocsi adatainak ellenőrzésekor kiderült, hogy az autó hátulján lévő rendszám hamis, mivel azt egy másik járműre adták ki. A 26 éves bakonyszentkirályi férfi a helyszínen elismerte, hogy a hátsó rendszámot ő szerelte fel, mivel a kocsi hatósági jelzését korábban bevonták.

A sofőr igazoltatásakor azt is megállapították a rendőrök, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel, ezért őt elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, ahol egyedi azonosító jellel visszaélés bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsított elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Győri Rendőrkapitányság a férfival szemben engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárást is indít – közölte a rendőrség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.