Városlista
2020. augusztus 10, hétfő - Lörinc

Hírek

2020. Április 26. 07:07, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok

Balatoni hétvégi házában termesztett kannabiszt

Balatoni hétvégi házában termesztett kannabiszt

A rendőrség kábítószer birtoklása és kábítószer-kereskedelem kísérlete miatt folytat eljárást egy 35 éves budapesti lakos ellen.

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre április 20-án arról, hogy Balatonakarattya határában, egy füves-bokros területen több cserép, feltehetően kannabisz növényt talált a bejelentő. Az adatgyűjtés eredményeként a rendőrök látókörébe került a feltételezett elkövető, egy 35 éves budapesti férfi. A budapesti lakos balatonakarattyai hétvégi házában tartott házkutatáson a helyszínre érkező kábítószer-kereső kutya, Nelson jelzésére a rendőrök egy cserepet találtak, benne két tő kábítószergyanús növénnyel - közölte a rendőrség.

Ezt követően a település szélétől a rendőrök egy nyomkövető és a kábítószer-kereső kutya bevonásával terepkutatást végeztek, melynek során a szántóföldön további, termesztés céljából elrejtett kannabiszokat találtak.

Az elkövető hétvégi házában és a terepkutatáskor a szántóföldön összesen 45 tő, különböző fejlettségi állapotú kábítószergyanús növényt találtak és foglaltak le a balatonalmádi rendőrök. Továbbá a nyomozók megállapították, hogy a férfi korábban a termesztett növényekből megpróbált eladni két személynek, amit ők visszautasítottak.
A budapesti lakost a rendőrök előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, és április 23-án gyanúsítottként kihallgatták. Ellene kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja és kábítószer-kereskedelem bűntett kísérlete miatt indult eljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 09. 16:04, vasárnap | Kék hírek

Két fiatal rabolt Kecskeméten

A rendőrök az egyik gyanúsítottat a rablás után két nappal elfogták, társával szemben pedig elfogatóparancsot adtak ki.

2020. Augusztus 08. 14:05, szombat | Kék hírek

Indiaikender-ültetvényt számoltak fel a rendőrök Hódmezővásárhelyen - VIDEÓ

Indiaikender-ültetvényt számoltak fel a rendőrök Hódmezővásárhelyen, egy helybéli férfi házának melléképületében és udvarán - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-t

2020. Augusztus 08. 11:03, szombat | Kék hírek

Kilenc embert állítottak elő egy fővárosi verekedés után

Összeverekedett két társaság Budapesten, a VIII. kerületi Práter utcában. Kilenc embert előállítottak - közölte a rendőrség péntek este a honlapján.

2020. Augusztus 08. 06:11, szombat | Kék hírek

Vasvillával és baltával okozott sérüléseket szomszédjának egy férfi

Letartóztattak egy férfit, aki vasvillával és baltával támadt szomszédjára, a bántalmazott nő több sérülést szenvedett - közölte a Budapest Környéki Törvényszék pénteken az MTI-vel.