Városlista
2020. augusztus 8, szombat - László

Hírek

2012. Február 19. 14:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Az ex-férj jelenet rendezett Whitney Houston temetésén

Az ex-férj jelenet rendezett Whitney Houston temetésén

Szombaton végső nyugalomra helyezték Whitney Houstont. A szertartást Newarkban, a Hope Baptista templomban tartották, a néhai énekes rokonai, barátai és számos híresség részvételével.

A család végül beleegyezett, hogy az énekesnő ex-férje is részt vegyen a temetésen, Bobby Brown viszont alig néhány perccel a szertartás megkezdése után elhagyta a templomot. A távozás oka állítólag az volt, hogy Brown megsértődött, hogy nem ülhetett az első sorban a családtagok között. Odasétált a lányához, Bobby Kristinához, valamit a fülébe súgott, ezután kiment és kocsijával elhajtott.

A ceremónián Stevie Wonder elénekelte a "Love's In Need Of Love Today"-t, Alicia Keys eljátszotta a "Send Me An Angel"-t, és R Kelly előadta a néhai énekesnő "I Look To You" dalát. Aretha Franklin produkciója végül egészségügyi problémája miatt elmaradt.

Kevin Costner egy szívhez szóló húsz perces beszédben emlékezett meg Whitney-ről, és közös filmjük a "Több mint testőr" forgatásáról.

Miközben leengedték a koporsót, a néhai énekesnő világslágere, az "I Will Always Love You" szolt.

Whitney Houston holttestét február 11-én találták meg egy Beverly Hills-i szállodában. Halálát valószínűleg a szobájában talált receptre kapható gyógyszerek és az alkohol együttes használata okozta, de ahhoz, hogy a szakértők biztosat tudjanak mondani, meg kell várni toxikológiai vizsgálatok eredményét, ami még hetekig is eltarthat.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 07. 14:49, péntek | Bulvár

Gyors egymásutánban forgatják a John Wick következő két részét

Jövő év elején gyors egymásutánban forgatják le a nagysikerű John Wick-filmek következő két részét - ismertette terveit csütörtökön a Lionsgate filmstúdió.

2020. Augusztus 07. 09:10, péntek | Bulvár

Tizenkét év után került elő egy családi nyaraláson eltűnt macska Nagy-Britanniában

Tizenkét év után került elő egy skóciai családi nyaraláson elveszett macska Nagy-Britanniában.

2020. Augusztus 06. 14:04, csütörtök | Bulvár

Megvan, hogy ki rendezi a Marvel Kapitány folytatását

Nia DaCosta fogja rendezni a nagysikerű Marvel Kapitány második részét - számolt be a The Variety című filmes portál.

2020. Augusztus 06. 11:49, csütörtök | Bulvár

Teqvilágrekord a kánikulában - VIDEÓK + GALÉRIA

12 óra, 4 sportág, 1 fürdő és persze a Prémium Médiaválogatott elszánt tagjai. Számokban így lehetne összefoglalni a hétvégén felállított újabb világrekordot, ami a Médiaválogatott nevéhez fűződik.