Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2021. Március 31. 14:37, szerda | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: mti

Április 7-ig érvényesek a MÁV-Start és a Volánbusz járataira megváltott márciusi bérletek

Április 7-ig érvényesek a MÁV-Start és a Volánbusz járataira megváltott márciusi bérletek

A szokásosnál két nappal tovább, április 7-ig érvényesek a MÁV-Start és a Volánbusz járataira megváltott márciusi bérletek az Innovációs és Technológiai Minisztérium rendelkezése alapján.

A MÁV-Volán-csoport szerdai, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a megvásárolt havi és második félhavi MÁV-Start dolgozó- és tanulóbérleteket, valamint a teljes árú és kedvezményes helyközi és helyi Volánbusz-bérleteket alapvetően következő hónap ötödikéig fogadják el a közösségi közlekedési szolgáltatók, ez viszont áprilisban húsvéthétfőre esik.

A bérletek érvényességének idejét azért hosszabbították meg, hogy a hosszú hétvége után ne alakuljon ki nagyobb tömeg a pénztáraknál.

A MÁV-Volán-csoport arra kéri az utazókat, hogy a sorban állás és a személyes érintkezések csökkentéséért jegy- és bérletvásárláskor részesítsék előnyben a jegyautomatákat és az elektronikus vásárlási lehetőségeket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.