Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Július 29. 07:53, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Amy utolsó bizarr fotója

Amy utolsó bizarr fotója

Holtában is furcsa képek látnak napvilágot Amy Winehouse-ról, ugyanis a testőrei büszkén pózoltak hamvaival a búcsúceremóniája után.

Tegnapelőtt örökre elköszöntek Amy Winehouse-tól szerettei és legközelebbi barátai. A testőreinek azonban nem volt elég az agyukban elraktározott rengeteg emlék a tragikus sorsú énekesnőről. Ők szerettek volna valami kézzelfogható, utolsó relikviát. Ezért mielőtt átadták a Winehouse szülőknek Amy hamvait, még összeálltak vele egy fotóra, ami kétségkívül az egyik legbizarrabb dolog, amit valaha láthattunk sztárimádat okán. A marcona legények mellé úgy pózolnak a képen, mintha egyik élő kedvencük mellé állhattak volna oda büszkén.

De Wino rajongói között is akadnak olyanok, akik nem éppen megfelelően búcsúztak kedvencüktől. Kedd este a szomszédoknak riasztania kellett a rendőrséget, mert egy csoport fiatal részegen randalírozott Amy egykori lakása előtt. Mint később kiderült, az énekesnő iránti tiszteletükből rúgtak be, mert ennek szerintük ő örült volna. Az ittas fanok közül egyet le kellett tartóztatni, többeket pedig hazaszállítani, mert nem bírtak járni, és lefeküdtek az utcán aludni.

Címkék: amy winehouse

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.