Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2016. Szeptember 08. 08:51, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Allahot éltette és robbantással fenyegetőzött egy szegedi férfi

Allahot éltette és robbantással fenyegetőzött egy szegedi férfi

Az ügyészség kezdeményezte az előzetes letartóztatását annak a szegedi férfinak, aki robbantással fenyegetőzött a Tisza-parti városban és kijelentéseihez arab kifejezéseket is fűzött

- tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-t. Szanka Ferenc közölte, a megalapozott gyanú szerint a férfi kedden délután telefonált be a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-Irányító Központjába, bejelentve, hogy összerakott egy bombát, amit ki is fog próbálni. Tíz perc elteltével újra telefonált, és annyit mondott, hogy "Allah Akbar".

A csoportvezető ügyész közölte, a férfival szemben már eljárás folyt kábítószer birtoklása, valamint az édesanyja sérelmére elkövetett zaklatás vétsége miatt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 06:00, kedd | Belföld

Látványos fotókon a Magyar Honvédség gyakorlata

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 15:00, hétfő | Belföld

EMBERTELEN PODCAST

AI-ok randiznak a Betone új podcastjában

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.