Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Április 11. 12:53, csütörtök | Belföld
Forrás: mti - fotó: mti archívum

A plázákban is segít az szja-bevallásban a NAV

A plázákban is segít az szja-bevallásban a NAV

Az szja-bevallás benyújtási határidejéig országszerte több plázában és hipermarketben is várják az ügyfeleket a NAV munkatársai, akik az szja-bevallással kapcsolatos teendőkben segítenek.

Budapesten és 11 megyében rögtönzött ügyfélfogadási helyeken várják az ügyfeleket a szakemberek – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-t.

Az ideiglenes ügyfélfogadási helyeken bárki jóváhagyhatja a NAV által készített szja-bevallási tervezetet, leadhatja papíralapú személyijövedelemadó-bevallását, ügyfélkaput nyithat, sőt, a NAV munkatársai az 1+1 százalék elektronikus felajánlásában is segítenek – közölték.

Május 20-án éjfélig lehet átnézni, elfogadni, kiegészíteni a NAV által készített szja-bevallási tervezetet, amit legegyszerűbben az ügyfélkapuval rendelkezők tehetnek meg a NAV honlapjáról elérhető netes felületen – ismertették.

A NAV felhívta a figyelmet arra is, hogy május 20-án éjfélig lehet rendelkezni az adó 1+1 százalékáról is.

Akik netán elakadnak a tervezet jóváhagyásában, esetleges kiegészítésében vagy a felajánlásban, azok hívhatják a NAV infóvonalát is a 1819-es telefonszámon.

Címkék: adó, adóbevallás, NAV, pláza

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.