Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. November 05. 10:31, kedd | Életmód
Forrás: infocsajok

A kényelem szimfóniája

A kényelem szimfóniája

Szereti Ön BRAHMSOT? Ha igen, akkor az Ön kényelmi igényeinek megtestesítője az ülőgarnitúrák frontján a Himolla.

Ahogy a zeneszerző rendelkezett a harmóniák és dallamfordulatok azon szín- és fényhatásával, érzékenységével, mely utódainak, az impresszionistáknak sajátja, és ahogy napjainkban talán soha nem látott népszerűséget ért el Brahms zenéje; úgy éppoly állandó, megbízható bútordarabjai a nappaliknak az egyénre szabott kényelmet biztosítóHimolla kanapék, relaxfotelek.Német precizitás, prémium minőség, időtálló formatervezés.

Akár egy zenemű komponálásánál, aHimolla bútorokesetében is nagyarányú, gondosan megtervezett, személyre szabott dizájn, és kényelem valósul meg, kívánság szerint.

AHimolla márkanévugyanis az utóbbi évtizedekben eggyé vált az egyedi választékkal és kényelemtechnológiával.

himolla2

Abútorkollekciószületése egy mesebeli német városkában, Taufkirchen an der Vilsben lévő családi kézműves üzemnek köszönhető. Innen indult útjára a mára már Európa vezető kárpitos bútorgyártó cégének számító vállalkozás.

Himolla Bavaria

AHimolla gazdag kanapé- és garnitúra kínálata egyedülálló.Ez pedig a németes precizitást, tartósságot és funkcionalitást ismerve nem túlzó jelző. Akanapék és ülőgarnitúráka legjobb összetevőkből lettek komponálva, a vásárló egyedi igényeire szabva, és olyan innovatív funkciókkal ellátva, amelyek mind-mind a tökéletes ellazulást és pihenést szolgálják.

Himolla-7952-a

Mindig azt szeretjük a legjobban, ami úgy működik, ahogy elképzeljük, ugye? Nos, aHimollánález a kényelmes valóság. Hogyan? Úgy, hogy akiHimolla kanapét vásárol, az megtapasztalhatja a pihenés Himolla-világát: a legújabb ergonómiai kényelem-technológiákat, az esztétikusan beépített funkciókat. A választék a komfort területén szinte korlátlan: a praktikus rakodóhelytől kezdve a vital masszázs programon át a legkényelmesebb relax funkciókig, minden igényt figyelembe vettek.

himolla-cumulus

Amodellválaszték szinte az összes stílusirányt lefedi,így a harmónia megteremtése tényleg nem hagy maga után kívánnivalót. Végül pedig a kanapéknak, garnitúráknak egyéniséget kölcsönöz a kedvenc színekben kiválasztható szövet vagy bőrhuzat. Így valóban minden vásárló egyedi darabot kap, amit saját kívánságai szerint gyártottak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:39, kedd | Életmód

Megkezdődött a MOHU textilgyűjtőkonténer-telepítési programja

Megkezdődött a MOHU Mol Hulladékgazdálkodási Zrt. textilgyűjtőkonténer-telepítési programja - közölte a cég kedden az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:38, kedd | Életmód

AM: a méhészet az agrárium egyik legfontosabb ágazata

2024. Április 30. 06:00, kedd | Életmód

A fészkelő erdei fülesbaglyok állományának felmérésében segíthet a lakosság

Az erdei fülesbaglyok fészkelő állományának felmérésében kéri a lakosság segítségét a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Április 29. 17:24, hétfő | Életmód

Kétezer boltban csak magyar zene szól egy napig

Több mint kétezer üzletben, szállodában, étteremben és benzinkúton kizárólag magyar zene szól május 9-én.