Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Szeptember 03. 17:46, csütörtök | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

A Fradi 1995-ös BL csapata ezúttal alul maradt!

A Fradi 1995-ös BL csapata ezúttal alul maradt!

A hétvégén a tavalyi évhez hasonlóan egy gálamérkőzésre került sor Siklóson ahol a Hotel Castello-ThermalSpa csapata az FTC 1995-ös Bajnokok Ligája csapatával csapott össze.

Az eredmény – ugyanúgy, mint 2014 nyarán - 2-2 re állt a játékidő végén így büntető rúgásokra került sor. A hetesekben a Hotel Castello bizonyult jobbnak így revansot vehetett az előző évi vereségen.

A Fradiban pályára lépett: Telek József, Szűcs Mihály, Zoran Kuntics, Keller József, Nagy Gábor, Albert Flórián, Földesi János és a tavasszal visszavonult Lisztes Krisztián is. A Fradi BL csapata egy nagyon összetartó alakulat nem volt ez máshogy a hétvégén sem a meccs előtti estén közös wellness pihenésen vett részt a csapat.

A társaság többek közt a medencéket is kipróbálta erről a Bajnokok Ligájában Grashoppersnek gólt rúgó Lisztes Krisztián mesélt:„Az egész csapat a medencében hűsölt a nagy melegben, így készültünk a mérkőzésre. Az összecsapás után pedig egy különleges Fradi szeánszon vettünk részt az orosz szaunában. Nagyon jól érezte magát a csapat ezért többen úgy döntöttünk, hogy az egész családdal ellátogatunk majd egy hétvégére, ide a Hotel Castelloba.”

Krisztián még a beszélgetés végén megjegyezte, hogy reméli jövőre is megmérkőzik a két gárda, és ismét vendégek lehetnek ezen a csodás helyen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.