Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Szeptember 29. 18:29, vasárnap | Bulvár
Forrás: InfoVáros

1,2 milliárd ember egy képen – magunkat is láthatjuk

1,2 milliárd ember egy képen – magunkat is láthatjuk

Elkészült a világ legnagyobb fotómontázsa, amelyen minden Facebook felhasználó rajta van, tehát mi is. A Faces of Facebook kitalálója Natalia Rojas ugyanis minden képet egymás mellé pakolt ugyanazon az oldalon. Az eredmény lenyűgöző.

A földkerekség egyhatoda látható az ominózus hangyafocinak tűnő gigafotón, főleg ha ránagyítunk és sok időnk van, akár magunkat is megtalálhatjuk, kivéve ha a gyerek vagy a kutya a profilképünk. De úgyis van rá némi esély.

Egy kis segítség a kereséshez, az arcok regisztráció szerinti időrendi sorrendben jelennek meg balról jobbra és fentről lefelé haladva. Azaz aki nemrég regisztrált a facebookon, az a sor végén kutathatja önmagát a thefacesoffacebook.com honlapon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.