Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. Július 23. 05:51, kedd | Helyi
Forrás: MTI

A Forbes Magyarországon is megjelenik helyi verziójával

 A Forbes Magyarországon is megjelenik helyi verziójával

Novembertől jelenik meg a Forbes Magyarország, amelynek Galambos Márton lesz a főszerkesztője - az erről szóló közlemény hétfőn jelent meg a Forbes.com oldalon.

A havilap csaknem kétharmadában magyar cikkeket közöl majd, és átveszi az amerikai Forbes tartalmát is.

A lapot a Business Consulting & Media, valamint annak magyarországi cége, a Mediarey Kft. a Forbesszal együttműködésben jelenteti meg.

Galambos Márton, aki jelenleg az Origo gazdasági rovatvezetője és felelős szerkesztője, szeptember 1-jétől irányítja a Forbes Magyarország szerkesztőségét.


A közlés szerint Közép-Európában a magyar kiadás lesz a tízedik. Korábban már megjelent a Forbes helyi kiadása a bolgár, a cseh, az észt, a horvát, a lengyel, a lett, a román, a szlovák és az ukrán piacon is.

Az üzleti magazin ezen kívül jelen van több afrikai országban, Argentínában, Brazíliában, Grúziában, Görögországban, Indiában, Indonéziában, Izraelben, Kazahsztánban, Kínában, Koreában, a Közel-Keleten, Mexikóban, Oroszországban, Spanyolországban, Thaiföldön és Törökországban.

Címkék: Forbes, havilap, média

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: