Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

Idén télen nem várhatók problémák a kontinens gázellátásában
2019. Január 22. 07:35, kedd | Belföld

Idén télen nem várhatók problémák a kontinens gázellátásában

Az idén télen nem várhatók problémák az Európai Unió tagállamainak földgázellátásában, zavartalannak ígérkezik Oroszország exportja Ukrajnán át

Zélandia lehetne a nyolcadik kontinens
2017. Február 17. 13:29, péntek | Életmód

Zélandia lehetne a nyolcadik kontinens

Új-zélandi tudósok szerint Zélandia lehet a nyolcadik kontinens: igaz, hogy területe szinte teljesen a Csendes-óceán mélyén fekszik, ám egy sor feltételnek megfelel, ami kontinenssé teheti.

Három kontinensen telelnek a magyarországi gólyák
2017. Január 17. 05:00, kedd | Külföld

Három kontinensen telelnek a magyarországi gólyák

Három kontinensen, mintegy 8 ezer kilométeres vonalon szétszóródva telelnek a magyarországi fehér gólyák - derül ki a rajtuk elhelyezett műholdas jeladók adatainak elemzéséből.

A kontinens védelmére szólíthatja fel Európa vezetőit a parlament
2015. Szeptember 22. 06:54, kedd | Belföld

A kontinens védelmére szólíthatja fel Európa vezetőit a parlament

Az Országgyűlés mai ülésén szavaz arról a határozati javaslatról, amelyben kormánypárti politikusok a kontinens és polgárai védelmére szólítanák fel az Európai Unió vezetőit a migrációs válsággal összefüggésben.

2012. Február 28. 14:21, kedd | Sport

Eldőlt, ki képviseli hazánkat

A férfiaknál és a nőknél is a címvédő Westbay SC csapata nyerte a hétfő este zárult curling országos bajnokságot, így ez a két együttes képviselheti Magyarországot a decemberi A csoportos Európa-bajnokságon.

2012. Február 23. 14:19, csütörtök | Sport

„A kontinenstorna első számú rendezője Magyarország”

A magyar és a horvát szövetség a közeli jövőben dönt a 2014-es női kézilabda Európa-bajnokság szervezőbizottságának struktúrájáról és személyi összetételéről, az első megbeszélésekre pedig áprilisban kerül sor Bécsben.

2011. November 04. 14:13, péntek | Külföld

Már megint a kalózok

Fegyveresek eltérítettek egy tartályhajót a nigériai partoknál – közölte a Nemzetközi Hajózási Hivatal. A kalóztámadás szombaton történt Port Harcourt kikötővárostól száz kilométernyire. 25 fős személyzet volt a hajón.