Városlista
2019. június 24, hétfő - Iván

Cégregiszter | Kávézók

Babérlevél

Dob utca 16. - Gozsdu udvar Budapest, Hungary 1075

Egy olyan helyet hoztunk létre nektek, ahol (bár ez lehet, hogy elcsépelt, de) az Apple életérzést próbáljuk átadni a mindennapokba, kávézó, szerviz.

A kávézók elválaszthatatlan tartozékai lettek a városi életnek. Egyfajta életérzés, és kifejezetten divatos adott logóval ellátott kávés poharakkal az utcán mászkálni, vagy Apple termékkel valahova beülni és kreatívan dolgozni, tanulni.

A one more café azt a célt tűzte ki maga elé, hogy minőségi kávé köré egy olyan belvárosi központi találkozóhelyet nyisson, ahol mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet. Egy olyan helyet, ahol ha úgy gondolod, egyedül vagy pedig segítséget kérve a közösség erejével dolgozhatsz. Persze ezzel nem mondtunk teljesen újat, mivel sok, úgynevezett coworking left létezik már a fővárosban.


Mi nem ezeket a helyeket szeretnénk követni, hanem sokkal magasabb szintre emelnénk az egészet. A coworking csak egy részét képezi a one more cafe-nak, ami nappal a tökéletes kávé mellé tökéletes munkahelyet kínál, ahol hipergyors internet mellett egy komplett csapat áll melletted.

Nálunk nem csak kávézhatsz, hanem meg is ismerkedhetsz velünk, segítünk neked, ha elakadsz, vagy akár új, és még épp, hogy csak megjelent termékeket próbálhatsz ki. A nappali dolgos órák után a kávézó is áttér az éjszakai bulizásra, ilyenkor sör, bor, vagy egy különleges almapálinka mellett pihenheted ki a napod fáradalmait.

A one more cafe-ban amellett, hogy szórakozhatsz és kikapcsolódhatsz, napközben megjavíttathatod a hibás Apple eszközeidet a szerviz részben, vagy éppen egyedi kiegészítők közül választhatsz a boltunkban. Reggeli menüd mellé akár egy fóliával kedveskedünk, vagy este egy koktél mellett töltjük a telefonodat, hogy még több képet posztolhass a Facebookra.


Egy olyan helyet hoztunk létre nektek, ahol (bár ez lehet, hogy elcsépelt, de) az Apple életérzést próbáljuk átadni a mindennapokba, kávézó, szerviz, bolt szinten, hogy mindent megkapj egy helyen és ne kelljen máshová menned. Ráadásul mindezt a belváros közepén, a méltán híres Gozsdu udvarban!

Szolgáltatások, tevékenység, termékek

  • kávézó, bolt, szervíz

kapcsolat