Városlista
2019. augusztus 23, péntek - Bence

Cégregiszter | Éttermek

Babérlevél

1139 Budapest, Teve utca 1/A

Friss alapanyagok, valódi ízek, gyors és barátságos kiszolgálás, széles és folyamatosan megújuló választék, pénztárcabarát árak.

A 2010-ben nyitott éttermet a Comp-Let Party Service lelkes csapata működteti, amelyi 17 év tapasztalattal rendelkezik a minőségi vendéglátás területén. A kitelepült éttermi szolgáltatásokban is jártas munkatársak gyors és professzionális szolgáltatással várják a vendégeket. Bár a Frissensült étterem alig pár hónapja tart nyitva, az éttermet üzemeltető Comp-Let Party Service több éve megbízható beszállítói hálózata garantálja a minőségi és friss alapanyagokat. A tapasztalt munkatársaknak és a friss alapanyagoknak köszönhetően az étterem árban nem, de minőségben határozottan eltér a hagyományos önkiszolgáló éttermekben tapasztaltaktól.

A Comp-Let Party Service a rendezvényszervezésben szerzett ismereteket felhasználva olyan étlap kialakítására törekedett, amellyel a lehető legszélesebb közönséget szolgálhatja ki. Így az étlapon szerepel egy állandó kínálat, ahol minden nap frissensültek, köretek, tészták, pizzák és desszertek közül lehet válogatni. A látványkonyhában a grill ételek rajongói is megtalálják kedvenc fogásaikat. A vendégek választhatnak az aktuális napi ajánlatból is, ami legalább két fajta levesből, egytálételből, főzelékből, és napi desszertből áll. Emellett az étteremben önkiszolgáló salátabár működik, ahol a vendégek szabadon választhatnak a friss zöldségek és savanyúságok közül.

Napjaink felgyorsult életmódjához és a változó méretű étvágyhoz, pénztárcához segítséget nyújtva a Frissensült önkiszolgáló étterem rendszeresen frissülő napi menüt kínál több árkategóriában. A napi ebéd menü két, a magyar gasztronómiában kedvelt, házias fogást tartalmaz, melyek ízlés szerint feltétekkel, további fogásokkal egészíthetőek ki. Emellett az étterem állandó 10%-os kedvezménnyel (amely menü árainkra nem vonatkozik) várja a köztisztviselőket, rendőröket, nyugdíjasokat és diákokat, valamint törzsvendég és szezonális akciókkal lepi meg új és visszatérő vendégeit.

Szolgáltatások, tevékenység, termékek

  • A Frissensült étterem barátságos és tágas helyisége – a 200 vendég kiszolgálására alkalmas étterem és az üzemeltető Comp-Let Party Service rendezvényszervező tapasztalatának köszönhetően – kiemelten alkalmas rendezvények szervezésére. Előzetes rendelést követően az étterem hidegtálakat, salátákat elvitelre is készít.

Nyitva tartás

  • Hétfőtől péntekig 07:30-15:00 (ebéd 11:00-14:00)
  • Éttermünk hétvégén és ünnepnapokon, valamint rendezvények idején zárva tart!

kapcsolat