Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Április 04. 20:07, szerda | Bulvár
Forrás: infovárosok

Torres Dani: Rá kellett jönnöm, hogy már nem vagyok 20 éves

Torres Dani: Rá kellett jönnöm, hogy már nem vagyok 20 éves

Torres Dani, a 2000-es évek egyik tehetségkutatójában feltűnt énekes új klipjéről mesél, amit a nézők az adás után, a Sláger TV-n láthatnak először.

A Sláger TV Híradó csütörtöki adása igencsak sokszínűnek ígérkezik. Gájer Bálint az áprilisban visszatérő swing produkciójáról mesél, Dred és Doris most megjelent feldolgozásukat mutatják be, Gerendás Péter vadonatúj szerzői estjének részleteibe avatja be a nézőket, és Torres Dani is helyet kap a Híradóban.

Torres Dani mögött komoly év áll. Megjelent új lemeze, amelyen angol és magyar nyelvű dalok egyaránt hallhatók, és elkészült Change című slágeréhez a videoklip is. Utóbbit igencsak hosszú munkafolyamat előzte meg. Ezen felül adódtak kisebb-nagyobb nehézségek, amelyek miatt Daninak nemcsak énekesként, hanem színészként is helyt kellett állnia.

„A klip másfél évig készült, volt egy nagy módosítás az elején, a főszereplő kiszállt, így magamra kellett átírni a kisvideó egész történetét. Két különböző karaktert alakítok, ehhez pedig fizikai átalakulásra is szükség volt, ami mindig hosszasabb munkafolyamat. A film középpontjában egy lány áll, aki mindent tönkretesz maga körül, de ez csak egy allegória: a lány testesít meg minden rosszat, minden káros szenvedélyt, ami az utadba kerülhet. Nem feltétlen egy párkapcsolati szakítást akartam megmutatni, hanem inkább bármilyen „szakítás” utáni fejtisztulást. Nekem is rá kellett jönnöm, hogy már nem vagyok 20 éves, éppen ezért is szakítottam például a dohányzással, és komolyodtam meg zeneileg is. Már nem azt a tini rockot játszom, amit régen, ez már egy populárisabb hangszeres funky inkább” – mesélte Dani, aki nagyon boldog, hogy megszületett a klip, és alig várja, hogy mindent megmutathasson, ami benne van.

„Ha mondhatjuk így, most élem életem legtermékenyebb korszakát. Folyamatosan írom egyik dalt a másik után, rengeteg ötletem van. Több dologba is belevágtam egyszerre, és már most nagyon büszke vagyok arra, amit elértem, mert úgy érzem, megtaláltam magam és azt, amivel igazán foglalkozni akarok” – tette hozzá az énekes.

Címkék: klip, sláger, torres dani

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára