Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Január 29. 10:08, hétfő | Bulvár
Forrás: mti

Thirty Seconds to Mars és Kungs is lesz a Strand Fesztiválon

Thirty Seconds to Mars és Kungs is lesz a Strand Fesztiválon

A Thirty Seconds to Mars és Kungs is fellép a Strand Fesztiválon, amelyet a Petőfi Rádió és a VOLT Produkció szervezésében, a MOL Nagyon Balaton rendezvénysorozat keretében augusztus 22-től 25-ig rendeznek Zamárdiban

- közölték a szervezők hétfőn az MTI-vel. A 2013-ban a Mielőtt meghaltam című filmért Oscar-díjat kapott színész, Jared Leto húsz évvel ezelőtt alapította rockzenekarát, a Thirty Seconds To Marsot. A post-grunge trió, amelyben Jared mellett bátyja, Shannon Leto és Tomo Milicevic zenél, 2005-ben megjelent második lemezével, az A Beautiful Lie-jal lett világhírű. Az élőben rendkívül energikus zenekar azóta teltházak előtt turnézik, és néhány napja jelent meg egy újabb kislemeze a hamarosan érkező ötödik albumról. A Thirty Seconds to Mars eddig kétszer játszott a Szigeten (2010, 2011) és kétszer a soproni VOLT-on (2011, 2013).

Szintén jön Zamárdiba az egyik legtehetségesebb francia dj-producernek tartott, mindössze 21 éves Kungs is. A zenész már középiskolában remixeket gyártott, nem sokkal később pedig David Guetta előtt léphetett fel. Két éve megjelent első albumával, a Layersszel került a legfontosabb deep house producerek közé.

A szervezők már korábban bejelentették Robin Schulz, Sigala és Ákos koncertjét a Strand Fesztiválon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.