Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2013. December 12. 05:20, csütörtök | Helyi
Forrás: Positive Communications

Sikeresen zárult Ausztriában a Naturelle Freeride Tour Europe első fordulója

Sikeresen zárult Ausztriában a Naturelle Freeride Tour Europe első fordulója

Egy tucat versenyző, síelő és snowboardos állt rajthoz Ausztriában a tízéves freeride snowboard és sí európai kupasorozat első állomásán.

A versenyt megelőző két napban folyamatosan szakadt a hó az osztrák Bad Gastein-ben, így vasárnapra, a verseny napjára tökéletes körülmények és 60 cm friss hó várta a freeride versenyzőket a pályán kívüli megmérettetésen.

A szervezőknek és a ridereknek kijutott az izgalomból. A nagy esélyesnek számító Ács Péter egy hatalmasat bukott, amikor elugrott az egyik szikláról, így férfi sí kategóriában ismét Szepessy Dávid lett az első. Snowboardban Czéh-Tóth Máté győzött, aki a world freeride tour-on 5. helyen végzett Szász Csongort utasította maga mögé.

A lányoknál Serdült Veronika szerezte meg az elsőséget, olyan bátorsággal és technikával csúszva, amelyet idáig magyar női snowboardostól még nem láthattunk. A 10 éves születésnapját ünneplő freeride verseny második fordulója, a magyar bajnokság február 1-8. lesz, a franciaországi Vars-ban.

Címkék: , , snowboard, verseny

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben