Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Október 12. 14:27, péntek | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Schobert utolsó szavai: Visszajövök hozzád kicsim

Schobert utolsó szavai: Visszajövök hozzád kicsim

A felesége megsemmisült a fájdalomtól.

Megdöbbentő bejelentést tett tegnap férjéről a Facebookon Rubint Réka. A fitneszguru súlyos szívműtéten esett át, ami rettentően megviselte egész családját. Könnyekről, az elmúlástól való rettegésről, és az operáció menetéről vallott őszintén Réka.

– Tegnap reggel Norbi szívműtéten esett át az Országos Kardiológiai Intézetben. Veleszületett szívbillentyű rendellenességét 3 évvel ezelőtt egy szívultrahang vizsgálaton diagnosztizálták. Az orvostudomány jelenlegi fejlettségének és az operációt végző főorvos, Dr. Székely Lászlónak és szakmai csapatának köszönhetően sikerült a saját billentyűt plasztikai úton korrigálni, nem volt szükség sem biológiai, sem mechanikus műbillentyűre. Norbi állapota stabil, jól van. Nagyon nehéz hónapokon, heteken, napokon vagyunk túl, hiszen 3 éve mindannyian tudjuk, hogy ezt a műtétet rövid időn belül el kell végezni – kezdte Rubint Réka.– Ahogy közeleg a műtét időpontja, mindent megtennél, hogy megállítsd az időt, hogy vele lehess még egy napot, még egy órát, még egy percet, de az időt megállítani nem lehet, nem tudod, bármennyire is szeretnéd. Tegnap reggel a legfájóbb pillanat az volt, amikor el kellett engednem a kezét annak az embernek, akit a világon a legjobban szeretek! Folytak a könnyeink, magához húzott és a fülembe súgta: „Visszajövök hozzád, kicsim, megígérem! Küzdeni fogok most is! Értetek, értünk! Bízz bennem! Vigyázz a gyerekekre és anyámra! Mindent ti jelentetek nekem!” A műtő ajtajában állva úgy éreztem, megsemmisülök a fájdalomtól és a hirtelen rám telepedő magánytól. Tehetetlennek és kiszolgáltatottnak éreztem magunkat. Tudtam, hogy a beavatkozás elkerülhetetlen, hogy Norbit a legnagyobb szakmai felkészültség és profizmus veszi körül, s a legjobb kezekben lesz, de mégis el kellett engednem őt. Az élet-halál kapujában állni a legkiszolgáltatottabb állapot. Remegő lélekkel bízni és hinni abban, hogy a „nagykönyvben” ez a fejezet happy enddel végződik. Az égiek mellettünk voltak, vigyáztak ránk, hiszem és tudom, hogy mindvégig fogták a szerelmem kezét, hiszen a szívbillentyűműtét sikerült. Az operációt végző és őt kezelő csapat szerint a műtét után Norbi teljes értékű életet élhet, a felépülését követően magas szintű sporttevékenységét folytathatja – osztotta meg rajongóival Réka.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.