Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2020. Június 24. 09:38, szerda | Belföld
Forrás: (x)

Ön is szívesen beáll a fűnyíró mögé? A mulcsozást is fontosnak tartja?

Ön is szívesen beáll a fűnyíró mögé? A mulcsozást is fontosnak tartja?

ANDL Kft. nagy fűnyíró felmérése

Az ANDL Kft. tavaszi felmérése szerint, melyet több mint 660-an töltöttek ki, a kert és telektulajdonosok közel 50% szívesen beáll a fűnyíró mögé és csak kevesebb mint 10% váltana most fűkaszára. Ön melyik táborba tartozik? Ha nem töltötte ki a felmérést most megtudhatja, hogy többség milyen válaszokat adott a nagy tavaszi fűnyíró felmérésünk kérdéseire!

A tavaszi és főleg a nyári időszak elkerülhetetlen velejárója a fűnyírás. Akár a kertünkben, akár a telkünk, vagy éppen egy megbízás miatt végezzük nem mindegy, hogy milyen gépet használunk a munkánk hatékonyságának növelése érdekében. Szakértőink nap, mint nap nagyon sok érdeklődőnek igyekeznek segíteni és a felmerülő kérdéseikre válaszolni. Most mi tettünk fel a követőinknek és vásárlóinknak néhány kérdést, melyből a legérdekesebb infografikákat megmutatjuk:

Fontosnak tartja-e a mulcsozási funckiót a fűnyíróknál?



Mit jelent a mulcsozás?

A fűnyírás során a levágott füvet a fűnyíró többszörösen felaprítja, majd a levágott fűre visszahull természetes zöldtrágyaként. Alkalmazása különösen nyári hónapokban javasolt, hogy a füvet megóvja a kiszáradástól.

Itt több olyan fűnyírót is talál, mely képes a mulcsozásra!

Melyik márka gépével végzi jelenleg a fűnyírást?



A teljes Husqvarna, Gardena és AS-Motor fűnyíró választékot megtalálja nálunk!

Ha most válthatna új fűnyíró gépre, akkor milyet vásárolna?



A grafikonból is látszik, hogy a "klasszikus" fűnyírók mellett egyre többen keresik a robotfűnyírókat, illetve a fűnyíró ridereket és traktorokat. Mire figyeljünk a robotfűnyíró kiválasztásakor?

Mi a legfontosabb új fűnyíró vásárlása esetén?



Örülünk, hogy kiemelkedően fontos a biztos garanciális és szerviz háttér a vásárlás során. Az ANDL Kft. 30 éves tapasztalattal, 3 szaküzlettel és profi szervizes csapattal maximális szolgáltatást biztosít garanciális problémák kezelése esetén is.

Kipróbálná-e új vásárlása előtt egy bemutató keretein belül az fűnyíróját?



Nagyobb értékű traktorok, riderek vagy éppen robotfűnyírók esetén kiemelten fontosnak tartjuk, hogy személyesen mutathassuk be a vásárlóinknak a gépeket. 3 szaküzletünk mellett lehetőséget biztosítunk kitelepüléses bemutatókra is előzetes egyeztetés alapján.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során