Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Szeptember 21. 15:09, csütörtök | Bulvár
Forrás: mti

Nagy visszatérés: Linda Hamilton is játszik Schwarzeneggerrel a Terminator 6-ban

Nagy visszatérés: Linda Hamilton is játszik Schwarzeneggerrel a Terminator 6-ban

Sarah Connor visszatér: Linda Hamilton 25 év után ismét együtt játszik Arnold Schwarzeneggerrel a Terminator 6. epizódjában, amelynek elkészítésében producerként az eredeti film rendezője, James Cameron is részt vesz.

A színésznő visszatérését maga Cameron jelentette be egy zártkörű hollywoodi rendezvényen, amelyen a Terminator-sorozatot ünnepelték. Hamilton a közlemény szerint ismét Sarah Connort alakítja majd az újabb folytatásban. Schwarzenegger szereplését már korábban megerősítette a produkció, amelynek rendezését a Deadpoolt jegyző Tim Millerre bízták.

A producerként közreműködő Cameron elmondta: a Terminator 6., amelynek egyelőre nincs hivatalos címe, az 1991-ben bemutatott Terminator 2. - Az ítélet napja című rész folytatása lesz. Az alkotók egy új trilógia forgatásában gondolkodnak - idézte a filmest a The Guardian.

Hamilton, aki rövid ideig Cameron felesége volt a 90-es évek végén, a Terminator 2. óta nem szerepelt a sorozatban. A negyedik részben ugyan hallható volt a hangja, ám a film bemutatója alkalmából hangsúlyozta, hogy szerinte a második epizód után be kellett volna fejezni a szériát. "Kerek egészet alkotott a két film, önmagában megállta a helyét. De mindig akadnak majd, akik újra nekiugranak, és még egy bőrt próbálnak lehúzni róla" - mondta akkor.

Bár a Terminator 6.-ban nem játszik főszerepet, mégis úgy tűnik, már nyitottabb egy folytatás felé. Cameron egyébként 18 év körüli színésznőt keres a női főszerepre. A produkcióban a múltból és a jövőből érkező karakterek is megjelennek majd. "Többnyire új a szereposztás, de persze ott lesz Arnold és Linda is" - hangoztatta a producer.

Cameron arról is beszélt, hogy Hamilton megjelenése az akciófilmekből hiányzó idősebb női szereplőkre is felhívja majd a figyelmet. "Ötven-hatvan éves fickók gyilkolják a rosszfiúkat, de ilyesmire nincs példa a nők esetében" - mondta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.