Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Június 11. 10:50, kedd | Helyi
Forrás: mti

Megszűnt a sávlezárás a Váci úton

Megszűnt a sávlezárás a Váci úton

A Váci úton kedd reggel megszűnt a sávlezárás az Árpád úti csomópontnál, így már minden sáv járható - közölte a BKK.

A rendőrség vízátfolyás miatt még hétfő hajnalban zárta le a fővárosban a Váci út mind a négy, városba vezető sávját az Árpád út és az Árva utca között.

Több útszakaszon továbbra is fenntartják a 7,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó nehézgépjárművek forgalmának korlátozását. Ez alól kivételt jelentenek a védekezésben részt vevő, erre engedéllyel rendelkező gépjárművek. A forgalomkorlátozás a III. kerületi Külső Bécsi útra, a Bécsi útra és a Vörösvári útra; a Hungária körút VIII. és XIV. kerületi szakaszára; a X. kerületi Könyves Kálmán körútra; a IX. kerületi Mester utcára; továbbá a XIII. kerületben a Róbert Károly körútra, a Lehel útra, a Béke útra, a Margit hídra és az Árpád hídra vonatkozik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.

2024. Április 26. 06:46, péntek | Belföld

Az agrárminiszter szeretné betiltani a szalmabálák erőművi értékesítését

Nagy István, az Aranyeső Kft. tárolói beruházásának átadóünnepségén, a Somogy vármegyei Kapolypusztán azt mondta, a talaj csökkent humusztartalma miatt minden szervesanyagra szükség van.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.