Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Október 15. 19:51, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Malek:Keresztes irtja a nőket at X-Faktorból. Kvaka be is fejezi?

Malek:Keresztes irtja a nőket at X-Faktorból. Kvaka be is fejezi?

Vissza a villanyórákhoz?

Malek Miklós egyik versenyzőjének, Kvaka Andreának kellett elbúcsúznia szombat este az X-Faktortól. A mentor nem leplezte csalódottságát és beszólt Keresztes Ildikónak, aki szerint a villanyóra-leolvasóként dolgozó lány igen gyengén teljesített. Andit annyira megviselte a távozás, hogy azt fontolgatja, máris felhagy az énekléssel.

A szombat esti X-Faktor végén Geszti Péter mentorálltja, Fehér Zoltán és Malek Miklós "lánya", Kvaka Andrea között kellett döntenie a mentoroknak. Végül 3:1 arányban az ítészek úgy szavaztak, hogy Andi menjen haza, az utolsó szavazatot pedig Keresztes Ildikótól kapta az énekes. Malek az After X című műsorban kikelt magából a döntés miatt.

Nagyon szeretnék hazamenni a családomhoz. Itt Antal Timi fog hiányozni leginkább, vele összebarátkoztam az elmúlt hetek során. Nem tudom, a mentoroknak mi hiányzott a produkcióból, majd egyszer elmondják. Én nagyon jól éreztem magam a színpadon, többet nem tudtam volna nyújtani - nyilatkozta Kvaka Andrea az X-Faktor kísérőműsorában.

A lány láthatóan összeomlott, nagyon nehezen viselte azt, hogy az első élő show-ból hullott ki, még olyat is mondott, hogy elképzelhető, hogy nem is folytatja az éneklést.

- Lehet, hogy csak vakvágányon voltam idáig - tette hozzá megtörten.

Malek Miklós igazságtalannak tartotta három társa döntését.

- Úgy tűnik, mindig az én versenyzőmet vágják ki a mentorok az első adásban - idézi a mentort az Új Ász. - Ildikó kivágta az első nőt a műsorból, ahogy szereti is kivágni a nőket az X-Faktorból egyébként - méltatlankodott Malek, majd pár pillanattal később hozzátette, hogy nyilván csak a keserűség beszél belőle.

Kvaka Andrea az átlagnál is rosszabbul viselte kiesését az RTL Klub tehetségkutatójából, így fontolgatja, hogy feladja a további éneklést, és nem is próbálkozik a pályán maradni. Mentora nem is érti, mi lehetett a baj.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.