Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Június 17. 08:41, hétfő | Helyi
Forrás: infopest

Magyarország legnagyobb játékparja nyitotta meg kapuit

Magyarország legnagyobb játékparja nyitotta meg kapuit

Szombaton megnyitotta kapuit Újpes új játszóparkja, a Tarzan Park, mely Magyarország legnagyobb játékparkja is egyben.

park sokrétű, több korosztályt képes kiszolgálni, mehetünk egyszerre ovis és iskolás gyerekkel is, biztosan nem fog unatkozni senki sem. A háromórás időkorlát elegendőnek tűnik, hiszen a játékok annyira megmozgatják a gyerkőcöket, hogy ennyi idő alatt ki fognak fáradni. A park előnye az árnyas környezet, a szombati kánikulában is érezhetően kellemes volt a fák között játszani. Kisbabával is bátran elindulhatunk, mert baba-mama szoba is kialakításra került a területen.

A játékok biztonságosak, több animátor felügyeli a gyerekek gondtalan játékát. A parkban egyébként szülinap megrendezését is vállalják. Fontos tudni, hogy felnőttek a játékokat nem használhatják, kizárólag 14 éves korig vehetők igénybe. A felnőtt belépő árát ennek függvényében – szerintünk – érdemes lenne lecsökkentei.

Néhány konkrét adat a parkról: a zárt terület csaknem 18 ezer négyzetmétert tesz ki. A játékok mintegy 8000 négyzetméteren találhatók, és a parkosított terület nagysága több mint 9300 négyzetméter. A park egyidejűleg 700 vendéget tud fogadni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.