Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Szeptember 15. 13:13, szombat | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Magyar pornó millliárdosra repült rá a NAV

Magyar pornó millliárdosra repült rá a NAV

Rendszeresen látogatják őket....

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal emberei megszállták a Docler Holding irodáit. A hatóság több mint 100 embere vizsgálódott az épületben, és a vállalat számláit is ellenőrizték.
A Docler Holding internetes szexuális tartalomfejlesztéssel foglalkozik, de van jóslással foglakozó portáljuk és tavaly belevágtak egy luxusáruházba is. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal bűnügyi szóvivője, Sárközi Alexandra megerősítette a Lánchíd Rádió értesülését, de részleteket nem közölt.


A Docler tulajdonosa, Gattyán György a leggazdagabb magyarok egyike, tavaly 33 milliárdra saccolták a vagyonát, de egyes becslések szerint ennek akár a kétszerese is lehet. A fő vállalkozása Docler, amelynek legfőbb bevételi forrása livejasmin.com netes pornóoldal, ami mostanság a leglátogatottabb pornószájt a világon, egyes mérések szerint a világon naponta annyian kattinthatnak rá, mint a BBC hírszolgálatára.
A cégcsoport is ragált az ügyre:
„A Docler mintegy 40 vállalatból álló, több, mint 600 főt foglalkoztató cégcsoport, amely a legnagyobb adófizetők közé tartozik Magyarországon. A HVG legutóbbi összeállítása szerint 2010-ben a 23., 2011-ben pedig a 35. legnagyobb eredménnyel bíró vállalatcsoport volt, így kiemelt adózónak számít. Tehát nincs semmi meglepő abban, hogy a magyar adóhatóság ellenőrzést tartott az irodaházban. Csak idén már több tucat adóellenőrzésen van túl a cégcsoport, a NAV munkatársai rendszeres látogatói az irodaháznak, múlt héten is itt jártak. Ahogy eddig, úgy most is az adóhatóság rendelkezésére álltak munkatársaink.
Ezúttal is a cégcsoport egyik adófizető vállalata iránt érdeklődtek, bízunk abban, hogy a szükséges információkat átadtuk. Helyesnek és elfogadhatónak tartjuk, hogy egy kiemelt adózó vállalatot a NAV ilyen rendszerességgel és alapossággal ellenőriz. A Docler cégcsoport fennállása óta nem kapott elmarasztalást egyetlen korábbi APEH illetve NAV vizsgálat során.
Fontosnak tartjuk leszögezni, hogy a sajtóhírekkel ellentétben informatikai eszközöket, számítógépeket, szervereket a NAV munkatársai nem vittek el az irodaházból.”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.