Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Január 30. 08:46, szerda | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Kozsó: Romokban a magyar zeneipar a kereskedelmi tévéktől

Kozsó: Romokban a magyar zeneipar a kereskedelmi tévéktől

Elveszik a kenyeret az új sztárok a régiektől?

A tehetségkutatók hatásáról fejtették ki véleményüket hazai előadók miután a TNT-ből ismert Inti bejelentette: inkább elmegy az országból, mert a nemrégiben a műsorokban feltűnt énekesek mellett nem jut hely a régebbi zenészeknek. Kozso szerint tragikus a helyzet, Kefir azt mondja: nem kell megkeseredni, és ellustulni, akkor nem lesz baj.

Kozso: Nem bírja el az ország
– Amikor abban a szituációban van az ország, hogy nem azért csinálnak tehetségkutatókat, hogy tehetségeket találjanak, hanem azért, hogy nézettséget szerezzenek, és műsoridőt tudjanak produkálni, akkor tragikus a helyzet. Ez az ország nem bír el minden harmadik hónapban egy újonnan kreált sztárt – kezdte a Velvetnek Kozso, aki azért nem tartja kizártnak, hogy előbb-utóbb zsűritag lesz valahol.

Lányi Lala: Azonos feltételeket!
– Igazából tőlünk és másoktól is a megjelenési lehetőségét vették el a kereskedelmi médiumok, akik csak a saját gyerekeikkel kezdtek foglalkozni. Örök szabály, hogy amiről nem tudsz, az nem létezik. Ha azonos feltételekkel versenyeznénk ugyanakkora megjelenési felületen, senkinek sem lenne baja – utalt némi igazságtalanságra a Kozmix frontembere.

Kefir: Csak a lusták szidják
– Ha valaki kikerül a tehetségkutatókból, az még semmit nem jelent. A szakmában sokkal nehezebb fenntartaniuk magukat. Én örülök a tehetségkutatóknak, mert jó irányba nevelték a közönséget. 1998-ban sok zenekar egy darab CD-vel elment playbackelni, manapság már teljesíteni kell a színpadon. A megkeseredett, lusta zenészek ülnek otthon és szidják a tehetségkutatókat. Pedig mindenre van megoldás. Ha valaki ügyes és talpraesett, meg tudja oldani. Én meg tudtam, úgyhogy nem zavar. Aki tud újat kitalálni, azt ugyanúgy fogják hívni, mint az x-faktorosokat – tette hozzá az énekes.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.