Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Szeptember 13. 12:58, csütörtök | Bulvár
Forrás: ujasz.com

Ingyen vetkőzne Cicciolina a Playboynak

Ingyen vetkőzne Cicciolina a Playboynak

Semmit sem öregedett a testem!

Cicciolina, a szexipar nagyasszonya újabb küldetésre készül. Az Olaszországban élő egykori pornósztár egy percet sem veszteget idejéből, állandóan azon töri a fejét, hogyan segíthet a nyomorban élő embereknek. Ezennel azt vette a fejébe, hogy felajánlja meztelen testét a nyuszis magazinnak, teljesen ingyen, ha a bevételt a rászorulóknak adják. Cicciolina büszke testére, azt mondja, olyan mintha 20 éves lenne.

– Szeretnék levetkőzni a Playboynak, egyszerűen, mert szép vagyok, lássa mindenki, hogy 61 évesen még mindig nagyon jól nézek ki! Biztos vagyok benne, hogy a magyar férfiak kapkodnák a lapot az újságárusoktól. Jókora bevétele lenne a nyuszis magazinnak, ha címlapra raknának, ez egyértelmű – kezdte az Új Ásznak az egykori pornószínésznő, akinek még mindig szívügye a szegények megsegítése.
– Abban az esetben teljesen ingyen dobom le a ruhám a lapnak, ha az eladott újságokból összegyűlt pénzt felajánlja a Playboy a rászorulóknak. A meztelen testemmel jótékonykodhatok is, és ez nagyon jó érzés. Ami szép, az szép, és úgy gondolom, hogy a legtöbbet kell kihozni a bájainkból. Jelen esetben az éhezőknek, a rossz anyagi helyzetben lévőknek, és minden nyomorban élő embernek segíteni akarok a vetkőzésemmel – folytatta lapunknak Cicciolina.
– Úgy képzeltem el, hogy legalább nyolc oldalon keresztül a pucér képeimet nézegethetik majd az olvasók. Mivel már régóta nem mutattam meg magam, azért mindenki rácsodálkozhat majd, hogy szinte semmit sem változtam, mintha nem is öregedett volna a testem. És az embereknek az is nagyon jól esne, hogy azt a pénzt, amit a Playboyra költöttek, a szegények megsegítésére fordítják – tette hozzá Staller Ilona.
Pantl Péter, a Playboy főszerkesztője kérdésünkre nem kommentálta Cicciolina felajánlását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.