Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Június 07. 23:17, péntek | Helyi
Forrás: mti

Figyelem! Megállási tilalom lép életbe a Bem rakparton

Figyelem! Megállási tilalom lép életbe a Bem rakparton

Megállási tilalmat rendeltek ez az árvízi védekezés miatt Budán, a Bem rakparton ma este 10 órától a Duna felé eső oldalán található parkolókban, a Batthyány tér és Margit híd között.

Az ott parkoló autók tulajdonosait kérik, hogy azonnal, de legkésőbb holnap, 2013. június 8-án, szombaton délelőtt 10 óráig vigyék el járműveiket. Az útszakaszt nehézgépjárművekkel, buszokkal súlyozzák le, hogy elkerüljék a HÉV-alagút födémjének megemelkedését, amelyet az árvíz okozna. A műveletben a BKV autóbuszai és az Fővárosi Közterület-fenntartó kommunális közszolgáltatásokat ellátó járművei is részt vesznek majd. Az intézkedés további forgalomkorlátozással is jár: szombat 18 órától lezárják a Bem rakpart ugyanezen szakaszának északi irányú sávját a forgalom elől, így csak egy sáv lesz járható, jelentős torlódásra kell számítani.

Szombat reggeltől lezárják a Clark Ádám téri, Lánchíd alatti villamos-aluljárót. Az aluljáró lezárása következtében változik a budai rakparton közlekedő villamosok közlekedése: 19-es villamosok rövidített útvonalon, Kelenföld vasútállomástól csak a Clark Ádám térig járnak, míg a 41-es villamosokat a Krisztina körút felé, a 18-as járatok vonalán Széll Kálmán tér M végállomásra irányítjuk Kamaraerdő felől.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.