Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Január 20. 05:00, szombat | Belföld
Forrás: mti - fotó: pixabay.com

Budapest is esélyes a legjobb európai úti cél címre

Budapest is esélyes a legjobb európai úti cél címre

Február 8-ig lehet szavazni a legjobb európai úti célokra a European Best Destinations versenyén, amelyre a szervezet Budapestet is jelölte - hangzott el az M1 aktuális csatorna pénteki adásában.

Bán Teodóra, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) Nonprofit Kft. ügyvezetője a műsorban elmondta: egy IP címről hetente egyszer lehet szavazni, így az érdeklődők akár minden héten leadhatják voksukat február 8-ig a www.europeanbestdestinations.com/european-best-destinations-2018 oldalon.

Kiemelte: Budapest mindig tartogat meglepetéseket és lehetőségeket a látogatóknak, így van esély arra, hogy kitűnjön a legjobb húsz város közül, amelyek közé beválasztották. Hozzátette: a magyar főváros kiváló adottságokkal rendelkezik mind építészeti, mind földrajzi szempontból, a történelmi városrészek különböző korszakok lenyomatait viselik magukon, s minden korosztály megtalálhatja a számára megfelelő minőségi időtöltést.

Címkék: úti cél, budapest, legjobb

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.

2024. Április 26. 13:50, péntek | Belföld

KSH: márciusban 6413 gyermek született, 10 524 ember halt meg

2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

2024. Április 26. 13:48, péntek | Belföld

Megkezdődött Paks 2 reaktortartályának gyártása Szentpéterváron

Ez igazi mérföldkő a paksi bővítés szempontjából - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.